Baobab Sea Lodge
Kilifi, Kenya - Coast, Africa
Descriere
  • ALL INCLUSIVE
  • Dine Around
  • GARDENS
  • DIRECT Plaja


Locație: Această liniștită în stil tradițional este situat direct pe plaja lungă de Kilifi, un mic oraș de coastă între Mombasa și Malindi. Transfer timp de la aeroportul Mombasa aproximativ 1 oră. și 20 de minute.

Facilități: Amplasat într - un hotel de grădină tropicală dispune de 30 camere, sala de receptie, salon cu TV, Wi - Fi (contra cost), restaurant, 3 baruri și de tip boutique. În grădina oferind numeroase umbra copacilor sunt piscina și barul de la piscină. Scaune și prosoape pentru oaspeții hotelului la piscina inclus. Oaspeții hotelului de Sea Lodge Baobab pot folosi restaurante de la stațiunea Kilifi Bay Beach fără niciun cost suplimentar (cost suplimentar à la carte).

Cazare: expedient, decorat cu mobilier standard din Africa (B1-3A) sau camera de buget (B1-3S) și bungalouri (B1-3B) cu baie cu duș, WC, uscător de păr, frigider, facilități de ceai / cafea, seif, aer condiționat, plasă de țânțari și balcon sau terasă. Bungalows cu facilități identice cu terasă. cameră economică este limitată, piese ca B2A.

De luat masa: demipensiune sau all inclusive.

Divertisment: animatie de zi si de seara de divertisment cu spectacole.

Sport / Activități: Inclus: volei pe plaja, biliard, tir cu arcul, darts, canoe, mini fotbal, surfing, tenis, tenis de masă. Taxa suplimentara: pescuit, sticla cu barca cu fund (furnizori locali).

Wellness: contra cost: masaje.

Vă rugăm să consultați servicii atractive la anumite date laudelor: inclusEil.

Info: carduri de credit: MasterCard, VISA; Limba de service: engleza; Categoria Țara: 3 stele.

Salvarea avantaj: 10% reducere și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret piesa: Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de vara 2017:
Speciale: Oaspeții de Neckermann Travel obține un masaj pe plătitori integral / zi gratuit (în funcție de disponibilitate, rezervările necesare).
# Transferuri de port de zbor pentru combinații (numai pentru pachete de vacanță): biletele de avion din Nairobi, Zanzibar și Arusha Mombasa vezi pagina 13. Vă rugăm să rețineți că, în plus față de zbor este necesar un transfer ulterior la Hotel (prețurile vezi secțiunea de preț).

Informații actuale: Visa , Kenya: Este necesară o viză turistică. Acesta poate fi aplicat pentru online, prin înregistrarea pe site-ul www.ecitizen.go.ke. Costul vizei electronice costa US $ 50, - pe persoană (plus o taxă de manipulare de US $ 1, - pe persoană), de plătit prin card de credit. Copiii sub 16 ani sunt scutite de taxa de viză în 2016th februarie Viza poate fi aplicată pentru cel mai devreme de 90 de zile înainte de plecare, că intrarea trebuie să fie făcută în termen de 90 de zile de la eliberarea vizei. Viza este valabilă pentru intrare de 90 de zile. Timpul de procesare a vizelor facilitate poate fi de până la aproximativ 7 zile. În prezent, vizele sunt, de obicei, dar, în termen de 24 de ore. Pentru a solicita, aveți nevoie de o fotografie de pașaport digitale, o scanare a pașaportului și un e-mail de confirmare. Viza electronică poate fi găsit după aprobarea în secțiunea de descărcare a site-ului menționat mai sus. Acesta trebuie prezentat la intrarea ca o expresie, împreună cu cel puțin 6 luni pașaportul valabil. Ca alternativă, referința52, prin intermediul site-ului, viza poate fi aplicată pentru prin intermediul serviciului Visa Bonn (costa in jur de 75 €, - 80, - €). Mai multe informații sunt disponibile cu confirmare de călătorie. Din cauza probleme de început după introducerea viza electronică va fi în continuare în paralel, de asemenea, în măsură de vize temporar respect la nivel local și în prealabil a mesajului. Deoarece acest lucru se poate schimba în timp scurt, vă recomandăm aplicarea vizei electronice pe site-ul de mai sus.

All Inclusive: mesele în stil bufet, băuturi la mese incluse. băuturi alcoolice și nealcoolice locale cu privire la 10:00 la 23:00. Gustări aproximativ la 10:00 la 18:00.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 769 € (3 Nopți) 808 € (3 Nopți)