Flamingo by PrideInn
Shanzu Beach, Kenya - Coast, Africa
Descriere
Aranjamente alimentare: Pensiune completă

Locație:

Chiar pe plaja frumoasă, albă și înclinată Shanzu. La aproximativ 17 km nord de Mombasa se află o unitate de vârf a Clubului African Safari. Clădirile sunt ușor ridicate deasupra zonei piscinei și oferă vederi minunate la mare.

Echipament:

Clădirea principală în stil colonial găzduiește un hol mare cu recepție, saloane, buticuri, terasă, 2 baruri, restaurant principal și un restaurant a la carte Blue Lagoon. În hotelul vecin Dolphin Beach oaspeții vor găsi, de asemenea, restaurantul a la carte italian "Piccolino" și restaurantul "Watamu Grill" cu preparate din bucătăria internațională. Alături de clădirea principală sunt clădirile rezidențiale, decorate în elegant alb și roz, bogat decorate cu lemn tropical artizanal. Centrul grădinilor tropicale sunt cele două piscine cu cascadă și insulă de palmieri originale. Scaunele de plajă și umbrelele sunt disponibile contra cost. Mai mult, facilitățile hotelului Dolphin Beach și Vasca da Gama pot fi folosite. Carduri de credit: VISA și Mastercard.

Categoria țării: 4 stele

Sport / Divertisment:

Sunt incluse 4 terenuri de tenis (floodlight pentru o taxă), tenis de masă și săgeți. Stațiunea de vacanță Shanzu vecinătoare are două terenuri de volei și un teren de fotbal. Pentru o taxă centru de sporturi de apă și 2 școli de scufundări de la furnizorii locali. O echipă de animatori cu experiență organizează activități zilnice, cum ar fi aerobic, jogging, aerobic și turnee de volei, precum și seri de dans, discotecă, muzică live, piețe stradale, petreceri de plajă și multe altele.

cazare:

Camerele sunt confortabile dotate cu baie / WC, telefon, seif de închiriat și balcon sau terasă (DZA). Disponibil opțional cu aer condiționat (DZB).

Masa:

Pensiunea completă include micul dejun și masa de prânz în formă de bufet. Pentru alegerea meniului cină și, parțial, bufet.

Notă:

Agenția de Protecție a Mediului din Kenya, sponsorizată de Banca Mondială, a decis să nu efectueze curățarea pe malul apei pe plaje. Eroziunea plajei din fața hotelurilor se datorează parțial faptului că arabilă a fost eliminată timp de ani în cantități mari, ceea ce reprezintă o intervenție notabilă în natură (nisip, mare, curenți). Prin urmare, în prezent, plajele nu sunt curățate de sere. Experții presupun că este posibilă recuperarea nisipului spalat pe o perioadă de 2 ani pe baza cercetării angajaților.

O notă importantă pentru oaspeții hotelului nostru
Dorim să ne atragem atenția asupra faptului că cetățenii locali nu au voie să rămână în hotel decât dacă au un pașaport german sau pot dovedi că sunt rezidenți permanenți ai Germaniei.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 921 € (4 Nopți) 956 € (4 Nopți)
camera dubla 959 € (4 Nopți) 1000 € (4 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 1015 € (7 Nopți) 1070 € (7 Nopți)
camere de familie 1165 € (7 Nopți) 1442 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1084 € (3 Nopți) 1111 € (3 Nopți)
Juniorsuite   1202 € (4 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1124 € (7 Nopți) 1179 € (7 Nopți)
Superior 1270 € (7 Nopți) 1547 € (7 Nopți)