Kilifi Bay Beach Resort
Kilifi, Kenya - Coast, Africa
Descriere
  • ALL INCLUSIVE
  • Dine Around
  • DIRECT Plaja


Localizare: Hotelul este situat direct pe plaja largă de nisip, la aproximativ 55 km nord de Mombasa. Transferul de la aeroportul Mombasa este de aproximativ 1,5 ore.

Facilitati: 49 de camere ale plantei sunt distribuite in 14 vile. Facilitățile includ restaurantul principal „Pescarului“ fructe de mare & teppanyaki restaurant à la carte, lounge bar, de „cocos Bar“ pe picioroange deasupra plajei, magazin de suveniruri, Cascada Lounge cu TV și video, o mică bibliotecă. (Suprataxa). În grădina tropicală există două piscine și un bar la piscină. scaune de plajă și prosoape de la piscina incluse. Oaspeții de la Kilifi Bay Beach Resorts pot folosi restaurantul Lodge Sea Baobab (inclus).

Cazare: Camerele tipice și mobilate funcțional , standard , cu vedere la grădină (B1-3A) sau , opțional , la mare (B1-3B) au facilități pentru prepararea de ceai / cafea, aer condiționat, plasă de țânțari, frigider, ventilator de tavan, seif, duș, toaletă și terasă. Suitele junior (B1-3F) sunt mai spațioase, cu același echipament. cameră economică (B1-3S) ca B2A, în număr limitat.

De luat masa: demipensiune sau all inclusive.

Divertisment: spectacole de seară și muzică live în amfiteatru mic.

Sport / Activități: Inclus: biliard, darts, ciclism, caiac, surfing, tenis, tenis de masă. Pentru o taxă: pescuit la mare adâncime, sporturi acvatice (oferite la nivel local).

Inclusiv: Servicii de atractive cu privire la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Info: Kreditkarlea: MasterCard, VISA; Limba de service: engleza; Categoria Țara: 3 stele.

Salvarea avantaj: 10% Frübucherrabatt și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret piesa: Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de vara 2017:
# Transferuri de port de zbor pentru combinații (numai pentru pachete de vacanță): 13 biletele de avion din Nairobi, Zanzibar și Arusha Mombasa vezi tarif partea pagina Vă rugăm să rețineți că, în plus față de zbor este necesar un transfer ulterior la Hotel (prețurile vezi secțiunea de preț).
Speciale: Oaspeții de Neckermann Travel obține un masaj pe plătitori integral / zi gratuit (în funcție de disponibilitate, rezervările necesare).

Informații actuale: Visa , Kenya: Este necesară o viză turistică. Acesta poate fi aplicat pentru online, prin înregistrarea pe site-ul www.ecitizen.go.ke. Costul vizei electronice costa US $ 50, - pe persoană (plus o taxă de manipulare de US $ 1, - pe persoană), de plătit prin card de credit. Copiii sub 16 ani sunt scutite de taxa de viză în 2016th februarie Viza poate fi aplicată pentru cel mai devreme de 90 de zile înainte de plecare, că intrarea trebuie să fie făcută în termen de 90 de zile de la eliberarea vizei. Viza este valabilă pentru intrare de 90 de zile. Timpul de procesare a vizelor facilitate poate fi de până la aproximativ 7 zile. În prezent, vizele sunt, de obicei, dar, în termen de 24 de ore. Pentru a solicita, aveți nevoie de o fotografie de pașaport digitale, o scanare a pașaportului și un e-mail de confirmare. Viza electronică poate fi găsit după aprobarea în secțiunea de descărcare a site-ului menționat mai sus. Acesta trebuie prezentat la intrarea ca o expresie, împreună cu cel puțin 6 luni pașaportul valabil. Ca alternativă, pentru a achiziționa de pe site-ul, viza poate & #fi solicitate prin intermediul serviciului Visa Bonn (costul aproximativ 75 €, - 80, - €); 252nd Mai multe informații sunt disponibile cu confirmare de călătorie. Din cauza probleme de început după introducerea viza electronică va fi în continuare în paralel, de asemenea, în măsură de vize temporar respect la nivel local și în prealabil a mesajului. Deoarece acest lucru se poate schimba în timp scurt, vă recomandăm aplicarea vizei electronice pe site-ul de mai sus.

All Inclusive: mesele în stil bufet (contra cost , de asemenea , posibil à la carte). Gustări aproximativ la 10:00 până la 18:00, băuturi alcoolice și nealcoolice locale (fără apă îmbuteliată, numai sticla) cu privire la 10:00 la 23:00.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 782 € (3 Nopți) 821 € (3 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 830 € (3 Nopți) 869 € (3 Nopți)