Neptune Village Beach Resort & Spa
Galu Beach, Kenya - Coast, Africa
Descriere
BIG Palmengarten LITORAL ... DIVERSITATEA Culinara ...

  • GHID VIZITA LA HOTEL
  • ALL INCLUSIVE
  • Dine Around
  • Kids Club
  • wireless INCLUSE


Localizare: Hotelul este situat direct pe nisip Diani Beach, la aproximativ 40 km sud de Mombasa. Transferul de la aeroportul Mombasa este de aproximativ 2 ore.

Facilitati: 164 camere în bungalouri tipice. Facilitățile includ un hol, TV colt, WiFi (inclus), bufet și 3 restaurante a la carte (cu rezervare), snack restaurant, mai multe baruri, bar la piscina, terasa mare în aer liber, amfiteatru, magazin de suveniruri, 2 piscine cu piscină pentru copii și o zonă de plajă. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt la piscina incluse.

Cazare: In afro-stil de Cameră Garden Superior (E1-3A) cu facilități / cafea ceai, frigider, aer condiționat, plasă de țânțari (la cerere), seif, TV prin satelit, Wi-Fi (inclus), telefon, baie cu duș, WC și un balcon sau terasă. Opțional este disponibil cu terasa , cu acces direct la grădină (E1-3B). Cameră superioară Baobab (E1-3C) cu vedere la grădină și balcon sau terasă sau camera de ocean fata superioară (E1-3D) rezervat la mare , cu balcon sau terasă, alternativ cu terasă și acces direct la grădină (E1-3E). Suitele de master spațioase (E1-3G) sunt orientate spre grădină și au un balcon sau terasă. cameră economică (E2S) cu disponibilitate limitată, cunoscută și sub denumirea de E2A.

Restaurante: All Inclusive.

Divertisment: divertisment pe timp de zi, de divertisment de seară cu spectacole.

Sport / Activități: volei pe plaja, biliard, tir cu arcul, darts, punerea verde, tenis, tenis de masă, aerobic de apă și W: Inclusindsurfen (numai pentru titularii unui certificat de windsurfing). Scufundări în piscină (1 pe sejur, în funcție de disponibilitate). Contra cost: 18 gauri Leisure Lodge Teren de golf (aproximativ 12 km), școală de scufundări PADI (furnizor local), snorkelling echipamente și lecții de windsurfing.

Wellness: Contra cost: Wellness între Neptune Paradise Beach Resort & Spa și Neptune Village Beach Resort & Spa.

Familie: mini club (4-12 ani), teren de joacă. Serviciu de babysitting (la cerere, contra cost).

Info: carduri de credit: MasterCard, Visa, Amex; Limbi: engleză, germană, franceză; Stele: 4 stele.

avantaj de economisire: 15% discount super - timpurie de păsări și alte avantaje de preț la date specifice, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret piesa: Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de vara 2017:
# Special combinat: codificare R1A / R2A / R 3A Calculatorul este disponibil numai ca o combinație specială în combinația anunțată. Bidoanele special poate fi efectuată numai în zbor cu Condor (Plecări în zilele de marți).
# Transferuri de port de zbor pentru combinații (numai pentru pachete de vacanță): biletele de avion din Nairobi, Zanzibar și Arusha Mombasa vezi pagina 13. Vă rugăm să rețineți că, în plus față de zbor este necesar un transfer ulterior la Hotel (prețurile vezi secțiunea de preț).

Informații actuale: Visa , Kenya: Este necesară o viză turistică. Acesta poate fi aplicat pentru online, prin înregistrarea pe site-ul www.ecitizen.go.ke. Costul vizei electronice costa US $ 50, - pe persoană (plus o taxă de manipulare de US $ 1, - pe persoană), de plătit prin card de credit. Viza poate fi aplicată pentru nu mai devreme de 90 de zile înainte de plecare, adicăintrarea trebuie să fie făcută în termen de 90 de zile de la eliberarea vizei. Viza este valabilă pentru intrare de 90 de zile. Timpul de procesare a vizelor facilitate poate fi de până la aproximativ 7 zile. În prezent, vizele sunt, de obicei, dar, în termen de 24 de ore. Pentru a solicita, aveți nevoie de o fotografie de pașaport digitale, o scanare a pașaportului și un e-mail de confirmare. Viza electronică poate fi găsit după aprobarea în secțiunea de descărcare a site-ului menționat mai sus. Acesta trebuie prezentat la intrarea ca o expresie, împreună cu cel puțin 6 luni pașaportul valabil. Ca alternativă, pentru a achiziționa de pe site-ul web, viza poate fi aplicată pentru prin intermediul serviciului Visa Bonn (costul aproximativ € 75, - 80, - €). Mai multe informații sunt disponibile cu confirmare de călătorie. Din cauza probleme de început după introducerea viza electronică va fi în continuare în paralel, de asemenea, în măsură de vize temporar respect la nivel local și în prealabil a mesajului. Deoarece acest lucru se poate schimba în timp scurt, vă recomandăm aplicarea vizei electronice pe site-ul de mai sus.

All Inclusive: mic dejun, prânz și cină tip bufet, seara , fie à la carte (indian (Neptune Village), italiană (Neptune Paradise Beach) sau pește (în Neptune Palm Beach, teilwweise contra cost); rezervare obligatorie). Casa de vin cu mese. Gustări de aproximativ 10.00 - 18.00, ceai / cafea, băuturi alcoolice și nealcoolice locale (apă, băuturi răcoritoare selectate) de aproximativ 10.00-24.00. Sticle sunt disponibile la un cost suplimentar.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

laut KatalogTren pana la avionul 722 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 830 € (3 Nopți)
camera dubla 999 € (3 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 902 € (3 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1120 € (7 Nopți)
Superior 1265 € (7 Nopți)