Bluebay Beach Resort and Spa
Kiwengwa Beach, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
  • GHID VIZITA LA HOTEL
  • sporturi de apă
  • wireless INCLUSE
  • ALL INCLUSIVE
  • DIRECT Plaja


Locație: Situat pe plaja de nisip, alb Kiwengwa. După Stone Town aproximativ 45 km. Transfer la aeroport Zanzibar este de aproximativ 1 oră.

Facilitati: Complexul dispune de 112 camere, o sală TV, wireless (inclus). Bufet și un restaurant à la carte, "Bahari Grill" (à la carte; contra cost), "Blue Merlin" (à la carte, fructe de mare, Pranz, taxa suplimentara), salon de cafea (taxa suplimentara), baruri, plajă și piscină bar, piscina cu jacuzzi. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt incluse la piscină și plajă.

Cazare: Garden Room (A1-3A), aproximativ 45 de metri pătrați, cu diferite facilități pentru dressing, ceai / cafea, minibar, aer condiționat, wireless (inclus), ventilator de tavan, plasă de țânțari, seif, TV satelit, telefon, baie cu duș, WC, uscător de păr și balcon sau terasă. Cameră superioară (A1-3B), la aproximativ 50 de metri pătrați, în bungalouri, altfel cunoscut sub numele de A2A. Suitele Junior (A1-3C), aproximativ 90 de metri pătrați, aproape de plajă , cu zonă separată de living, baie cu duș și cadă, cabină de duș în aer liber, terasă și unele cu vedere la mare, în caz contrar A2A. apartamente Sultan (exclusiv echipate A2-3D) lângă plajă, în plus față de un serviciu de majordom, cu vedere spre mare cu vedere la mare, în caz contrar A2C. cameră economică (A1-3S) ca A2A.

De luat masa: demipensiune, pensiune completă sau all inclusive.

Divertisment: trupa live și de divertisment tradiționale de seară.

Sport / Activități: Inclus: biliard, bocce, săgeți, sală de gimnastică, tenis (rachete și accesorii pentru o taxă suplimentară), tenis de masă, volei. Taxa suplimentara: pescuit, caiac, catamaran, călărie,Surf, scufundări (furnizor local, PADI).

Wellness: Inclus: Whirlpool. Pentru o taxă: coafor, spa și tratamente de masaj la spa „Oasis“.

Inclusiv: servicii suplimentare , atractive la datele specifice a se vedea capitolul preț.

Familie: Include: piscina pentru copii integrate lui, club pentru copii (2-12 ani), teren de joacă. Taxa suplimentara: de îngrijire a copilului și servicii de babysitting.

Info: cărți de credit: VISA, Mastercard; Limbi: engleză, germană, franceză; Categoria Țara: 5 stele.

Salvarea avantaj: 10% reducere și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret piesa: Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de vara 2017:
#Specials: Neckermann Reisen oaspeți vor rămâne fiecare o cină fructe de mare gratuit (bufet). # Luna de miere Extra: Luna de miere beneficiază de o reducere de 10% din prețul de cazare într-o cameră superioară, o sticlă de vin, flori și o cină cu fructe de mare pe sejur (în funcție de rezervare nu pot fi combinate cu alte avantaje de preț.). Sejur minim 7 nopți.
# Transferuri de port de zbor pentru combinații (numai pentru pachete de vacanță): biletele de avion din Nairobi, Mombasa și Arusha către Zanzibar vezi pagina 13. Vă rugăm să rețineți că, în plus față de zbor este necesar un transfer ulterior la Hotel (prețurile vezi secțiunea de preț).

Informații curente: Tanzania / Zanzibar: Este necesară o viză turistică. Acest lucru poate fi eliberat la intrare pe aeroportul Kilimanjaro International si la aeroport Zanzibar. Taxa locala este de US $ 50, - (per persoană care prezintă o g &# 252; ltigen biletele de întoarcere necesare). Taxa specificată este înțeleasă ca taxele consulare modificate de mesajul. Este posibil să se aplice pentru o viză înainte de a călători la ambasada sau consulatul. În mod alternativ, referința cu privire la serviciile de viză Bonn se află la un preț de € 75, - este posibil. Mai multe informații sunt disponibile cu confirmare de călătorie. Atunci când părăsesc Zanzibar este o taxă de prezent US $ 49, - să fie plătit (pentru călătoria de întoarcere cu Condor, în schimb, cu o taxă de programată de plecare al companiei aeriene este inclus în prețul biletului). La o iulie 2015 taxa de infrastructură a fost introdus în Zanzibar. Prin urmare, oaspeții trebuie începând cu luna iulie o locație din cazare o taxă de 1 $ pe persoană / noapte la plata (taxa nu este inclusă în prețul tur).


All Inclusive: mic dejun, prânz tip bufet sau meniu. bufete tematice seara, meniu sau gratar. Gustări de la aproximativ 11:00 până la 13:00, și aproximativ 15.00-18.00. băuturi alcoolice și nealcoolice locale de la aproximativ 11:00 până la 24:00.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1309 € (6 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1382 € (3 Nopți)
camera dubla 1488 € (4 Nopți)
Bungalouperformanta speciala 1484 € (3 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1923 € (7 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1519 € (6 Nopți)
Superior 1895 € (8 Nopți)
Cazare 1650 € (8 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1837 € (4 Nopți)
Juniorsuiteperformanta speciala 1655 € (3 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1811 € (4 Nopți)
Juniorsuite 2308 € (8 Nopți)