Chuini Zanzibar Beach Lodge
Chuini Ruins/Bububu, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
Categorie: 4 stele

FIT Info
 • fostă Hakuna Matata
 • pe Oceanul Indian
 • atmosferă de familie
 • Aeroportul Zanzibar, la aproximativ 20 km

Decelerarea CU SENTIMENTUL ZANZIBAR

Destinația: Arhipelagul Zanzibar, la aproximativ 40 km în largul coastei de est a Tanzaniei și cu câteva grade sud de ecuator situat, este format din insula principală a Unguja Islanda, insula de nord a Pemba și multe atoli mici. climat tropical (aproximativ 27-35 ° C, aprilie-mai unele mai multe ploaie), plaje nesfârșite de palmieri de nisip, sate de pescuit atemporale, plantații de condimente și piețe colorate la farmecul paradisului insulei și oferă condiții ideale pentru o vacanță relaxantă.

Hotelul dumneavoastră spa: a Chuini Zanzibar Beach Lodge este situat sub copaci de mango umbrite de-a lungul coastei de vest liniștită a insulei principale din Zanzibar, situat pe Oceanul Indian. 1.5 hectare, complex de lux de tip boutique a fost construit pe site-ul istoric palat Chuini într-un golf privat cu 150 m plajă lungă de nisip. Capitala Zanzibar Orașul, cu orașul său istoric de piatră precum și restaurante și magazine, aproximativ 12 km.

Camere: 14, bungalouri confortabile renovate și o vila de lux. Toate cu o terasă cu vedere la Oceanul Indian, baie sau duș, toaletă, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, plasă de țânțari, telefon și fără fir (parțial. Taxa suplimentară). 6 bungalouri de lux cu living / dormitor, 6 bungalouri superioare mai mari și exclusive. 2 bungalouri standard (de pat x 1,90 m 1,65 / o. 2 paturi simple) cu în sep. Camera de zi. Vila cu 2 dormitoare si 2 bai, studio la etajul 1 și o terasă mare (de până la 6 persoane). EZ sunt duble pentru o singură utilizare.
Restaurantul: „Roses Kitchen“ servește o gamă largă de africane și preparate din bucătăria internațională cu mic dejun, demi-pensiune în seara 3 feluri de meniu produse proaspete , cum ar fi pește și fructe de mare, dar , de asemenea , feluri de mâncare exotice , cum ar fi jocul africane sunt pe meniu , la cerere , vegetarian ... feluri de mâncare de lumânări. în timpul săptămânii tema noapte ca cu torțe, foc, tobe și specialități selectat. gustări la prânz, paste și salate. ceai după-amiază și prăjituri de casă. Lounge Cafenea / bar. Sultan pe acoperișul minaret cu vedere la Oceanul Indian. -lumina-cina, la cerere. Internet cafe. bibliotecă.

Wellness & Spa: 3 cu fidelitate restaurate Piscine: 1 mare (adâncimea de aproximativ 2,50 m) și două bazine mai mici pentru persoanele care nu știu să înoate în fosta baie sultanului. Șezlongurile vă invită să faceți plajă și să se relaxeze. La spa, puteți fi răsfățat de către o echipă profesionistă de terapeuți. Bucurați-vă de o baie în cada fierbinte sau un masaj de relaxare, cum ar fi țesutul conjunctiv, piatra fierbinte, anti-stres, cap, picioare sau aromoterapie masaj cu uleiuri aromatice. Produsele organice sunt utilizate în mod exclusiv, printre altele, de către compania de vindecare Pământ pentru tratamente. Manichiură, pedichiură și epilare cu ceară.

Timp liber :. cursuri de yoga private lecții de grup o (la cerere). jocuri de masă, tenis de masă, biliard, planetariu cu o calitate telescop, cinema in aer liber. Snorkeling, scuba diving, coșuri de picnic, excursii și tururi cu barca pentru o taxă.

Experiența Zanzibar!
Cu palatele sale, străzile orientale și mirosul de cuișoare, vanilie și scorțișoară Zanzibar vise crescut de la 1001 de nopți. Insula oferă, de asemenea, o varietate de animale sălbatice într-un peisaj unic. Stone Town, orașul vechi al orașului Zanzibar este unul dintre bedeutendsten atracții culturale din Tanzania și este un sit al Patrimoniului Mondial sub protecția UNESCO. Descopera magia insulei, de exemplu, în timpul unei vizite la Stone Town, Spice ferma vecină, plajele nesfârșite de pe coasta de est, cu o croazieră apus de soare sau o excursie cu barca la insula închisoare.

senzație Zanzibar
Petreceți zile leneșe cu sentimentul Zanzibar.
 • în funcție Übern. / mic dejun
 • Utilizarea de piscine în aer liber, șezlonguri și umbrele, telescopice
 • Utilizarea de prosoape și perne la piscină și plajă
 • 2x pe noapte temă săptămână la HP
 • Sport de disponibilitate: volei pe plaja, biliard, tenis de masă
 • WLAN (uz personal)

rezervată
programe și servicii Zubuchbare în acest FIT hotel: Următoarele pachete suplimentare pot fi rezervate pentru acest hotel la călătorie organizator FIT. Rezervare de pachete suplimentare prin telefon.

Wellness pentru simțuri
relaxați-vă în jurul valorii de!
 • 1x exfolierea corp plin
 • 1x stimularea folie de corp cu cafea, scorțișoară și portocale
 • 1x revigorantă de masaj corporal complet
(60 „) FIT 899Z5 EUR 63

soare african
Hrănește și regenerează după o mulțime de soarele african.
 • 1x împachetări hidratantă pentru corp
 • 1x masaj corporal complet
(60 „) FIT 899Z6 EUR 63

Wellness à la carte
 • Masaj pentru picioare (30 „) FIT 899Z8 31 EUR
 • Anti-stres pentru spate și gât (40 „) FIT 899Z1 EUR 45
 • Tratamentul facial cu masca hidratanta fata (60 „) FIT 899Z2 EUR 49
 • Aromaterapie Masaj(60 „) FIT 899Z3 EUR 58
 • Manichiura si pedichiura (50 „) FIT 899Z4 EUR 63
 • masaj cu pietre de bazalt cald (80 „) FIT 899Z7 EUR 76

plus FIT
10% bonus de rezervare devreme pentru rezervare fix la 35 de zile înainte de sosire.
15% bonus Last Minute în momentul rezervării de la 34 de zile înainte de sosire.
7 = 5/14 = 10 15.3. -31.5 .,
7 = 6/14 = 12 1.6. -31.7 .

INFO
Reduceri pentru copii: la cerere.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

BungalouTren pana la avionul 1170 € (3 Nopți) 1329 € (3 Nopți) 1425 € (3 Nopți) 1551 € (3 Nopți)
Bungalou 1650 € (9 Nopți) 1993 € (9 Nopți) 2203 € (9 Nopți) 2476 € (9 Nopți)
Suite 1909 € (9 Nopți) 2252 € (9 Nopți) 2462 € (9 Nopți) 2735 € (9 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 2033 € (8 Nopți) 2376 € (8 Nopți) 2586 € (8 Nopți) 2859 € (8 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 2033 € (8 Nopți) 2376 € (8 Nopți) 2586 € (8 Nopți) 2859 € (8 Nopți)