Diamonds La Gemma dell'Est
Nungwi, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
Echipament:
Hotelul dispune de 138 camere. Etajele individuale sunt ușor accesibile cu liftul sau pe scări. Dispozitivul este alcătuit dintr-un seif. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. Un magazin de cadouri și alte magazine pot fi folosite pentru cumpărături și plimbându. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei. Alte opțiuni includ personal multilingv (engleză, germană, franceză), un serviciu de babysitting plătit, de îngrijire a copilului, room service, serviciu de spălătorie și un medic de hotel.

cazare:
Toate camerele sunt dotate cu un living și o baie, pentru un climat interior confortabil oferă aer condiționat și un ventilator. Cele mai multe camere includ o terasă ca standard. Pentru o ambianță frumoasă în multe unități au, de asemenea, vederea spre ocean este prezentat. Sunt dormitoare separate. Paturi pentru copii pentru cei mai tineri oaspeți sunt de asemenea disponibile. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Bucătăria este echipată cu un aparat de ceai / cafea. Cel mai bun de vacanță oferă confort de acces la internet, telefon, TV și Wi-Fi (gratuit). Un duș, o baie și un jacuzzi sunt parte a interiorului din baie. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru utilizare de zi cu zi.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Opțiunile de relaxare șezlonguri și umbrele de soare pe terasa la soare. Blissful promite relaxare jacuzzi în zona de îmbăiere. Pentru cei care doresc mișcare este, tenis și plaja sunt plineEyeball oferit. Cu canotaj, navigație, scufundări și aqua fitness și fanii sporturilor de apă a lua banii lor. schi nautic, windsurfing, plimbare cu barca banana, catamaran și snorkeling sunt organizate de către terțe părți. Sală de gimnastică și tenis de masă fac parte din oferta sport și agrement de cazare. Un centru de wellness cu spa, un salon de înfrumusețare și tratamente de masaj pot fi găsite la hotel. Casa deține divertisment de oferit, inclusiv un program de divertisment, muzică live, o discotecă și un club de noapte.

Masa:
Dining opțiuni includ o cafenea și un bar. Există mai multe servicii de catering disponibile. Oaspeții pot alege între pensiune completă și all inclusive. De turiști all-inclusive se bucură de figuranti speciale, cum ar fi snacks-uri, plus există o gamă largă de băuturi alcoolice și non-alcoolice și un set gratuit de băuturi din minibar. Fi oferit micul dejun, prânz și cină. De asemenea, mese speciale sunt disponibile, inclusiv mâncăruri vegetariene.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate în unitatea de cazare: Visa si MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare pot apărea pe site, de exemplu,. de taxa de oraș, taxa de turism, etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1860 € (5 Nopți)
laut KatalogTren pana la avionul 2048 € (6 Nopți)
vilaTren pana la avionul 2091 € (3 Nopți)
vila 2765 € (8 Nopți)
Suiteperformanta speciala 2195 € (4 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 2467 € (3 Nopți)
Suite 3127 € (9 Nopți)
Deluxe 2357 € (9 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 2447 € (7 Nopți)