Maru Maru
Stone Town, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
Echipament:
Bucuros casa întâmpină oaspeții în cele 44 de camere de bun venit. Un lift duce la cele mai multe etaje. Diferite facilități și servicii - la cerere, un serviciu de babysitting taxă, room service, serviciu de spălătorie și o sală de conferințe - sunt oferite. Wi-Fi în zone publice permite călătorilor să rămână conectat cu lumea exterioară în contact. Hotelul oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare.

cazare:
În camere, o baie este disponibilă, pentru o plăcută aer condiționat clima cameră. Mai mult decât atât, un seif și un birou sunt disponibile. între ele pentru a facilita cazare în regim self-catering este disponibil într-un frigider, un mini-frigider și ceai / cafea. Călcat este disponibil pentru confortul clienților adăugat. Setarea este completat de un acces la internet, telefon, TV și Wi-Fi. Un duș și cadă fac parte din interiorul baie. Mai mult, un uscător de păr. Casa oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pe terasă, oaspeții se pot bucura de vreme frumoasă. Ca un sportiv sau o oportunitate de agrement un spa este disponibil contra cost.

Masa:
Există mai multe opțiuni de luat masa pentru a alege de la, cum ar fi o sală de mese și un bar. Proprietatea dispune de un serviciu de Masa rezervată inclusiv peste noapte. Mic dejun.

Carduri de credit:


Notă:
Ei vor fiecare dintre IhNEN beton rezervat și confirmat de performanță (în termeni de performanță de îmbarcare, camera, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dubla 1068 € (3 Nopți)