Sea Cliff Resort & Spa
Mangapwani, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
  • GHID VIZITA LA HOTEL
  • GOLF
  • WELLNESS
  • ALL INCLUSIVE
  • wireless INCLUSE


Locație: Quiet, pe o stâncă de pe coasta de vest a Zanzibar. aproximativ 500 m de plajă. După Stone Town aproximativ 30 de minute (transfer inclus). Transfer la aeroportul Zanzibar: aproximativ 40 de minute.

Facilitati: 120 camere, un lounge cu TV, wireless (inclus), Restaurant Mangapwani (bufet sau à la carte; în funcție de gradul de ocupare), restaurant pe terasa cu vedere la mare, piscina restaurant "Kobe", 3 baruri, piscină infinită.

Cazare: Garden Room (A1-3A) cu ceai / cafea, minibar (la cerere, contra cost), aer condiționat, ventilator de tavan, seif, TV prin satelit, internet wireless (inclus), baie cu duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă cu vedere la grădină. Camerele superioare sunt disponibile , cu vedere la mare (A1-3B), altfel cunoscut sub numele de A2A. Camerele Deluxe cu vedere la mare și baie cu jacuzzi cu vedere la mare (A1-3C) disponibile, altfel cunoscut sub numele de A2A.

De luat masa: demipensiune, pensiune completă sau all inclusive. Bufeturi sau à la carte (în funcție de gradul de ocupare).

Sport / Activități: închirieri biciclete, sală de gimnastică, tenis, squash, polo pe apă: Inclus. Caiacul și navigație. Taxa suplimentara: 9-gaura teren de golf , inclusiv club (bar, restautant, magazin Golf & închiriere) de pe plajă. Călărie, wakeboarding și schi nautic.

Wellness: baie de aburi, saună: Inclusive. Contra cost: tratamente și masaje la „Shwari Spa“.

Inclusiv: servicii suplimentare , atractive la datele specifice a se vedea capitolul preț.

Familii: Mini Club (până la 12), loc de joaca pentru copii separat.

Info: carduri de credit: MasterCard, VISA; Limba de serviciu: Englisch; Categoria Țara: 5 stele.

Salvarea avantaj: 10% reducere și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret piesa: Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de vara 2017:
#Specials: Neckermann Reisen oaspeți a primit 9 găuri comision verde pe persoană / zi. # Luna de miere Extra: Luna de miere primesc o sticlă de vin spumant, un coș cu fructe, un partener de masaj de 30 de minute, o cină la lumina lumânărilor și un upgrade în funcție de disponibilitate pe sejur. Sejur minim 4 nopți. Nunta nu trebuie să fie mai vechi de 6 luni. Vă rugăm să aduceți certificatul de căsătorie ca dovadă.
# Transferuri de port de zbor pentru combinații (numai pentru pachete de vacanță): biletele de avion din Nairobi, Mombasa și Arusha către Zanzibar vezi pagina 13. Vă rugăm să rețineți că, în plus față de zbor este necesar un transfer ulterior la Hotel (prețurile vezi secțiunea de preț).

Informații curente: Tanzania / Zanzibar: Este necesară o viză turistică. Acest lucru poate fi eliberat la intrare pe aeroportul Kilimanjaro International si la aeroport Zanzibar. Taxa locala este de US $ 50, - pe persoană (un bilet de întoarcere valid necesar). Taxa specificată este înțeleasă ca taxele consulare modificate de mesajul. Este posibil să se aplice pentru o viză înainte de a călători la ambasada sau consulatul. În mod alternativ, referința cu privire la serviciile de viză Bonn se află la un preț de € 75, - este posibil. Mai multe informații sunt disponibile cu confirmare de călătorie. Atunci când părăsesc Zanzibar este o taxă de prezent US $ 49, - să fie plătit (pentru călătoria de întoarcere cu Condor, în schimb, cu un Linienfluggeselleconomie, taxa de plecare este inclusă în prețul biletului). La o iulie 2015 taxa de infrastructură a fost introdus în Zanzibar. Prin urmare, oaspeții trebuie începând cu luna iulie o locație din cazare o taxă de 1 $ pe persoană / noapte la plata (taxa nu este inclusă în prețul tur).

All Inclusive: cina bufet sau à la carte ( în funcție de gradul de ocupare), fie la prânz à la carte. O alegere de luat masa la un cost suplimentar. Dupa-amiaza ceai, prăjituri și gustări. Băuturi cu mese, băuturi alcoolice și non-alcoolice locale de la aproximativ 10:00 la 24:00.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1056 € (4 Nopți) 1140 € (4 Nopți) 1212 € (4 Nopți)
camera dubla 1477 € (5 Nopți) 1561 € (5 Nopți) 1633 € (5 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1513 € (5 Nopți) 1597 € (5 Nopți) 1669 € (5 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1074 € (4 Nopți) 1166 € (4 Nopți) 1238 € (4 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1154 € (4 Nopți) 1246 € (4 Nopți) 1318 € (4 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1322 € (4 Nopți) 1414 € (4 Nopți) 1486 € (4 Nopți)