Spice Island Resort
Jambiani, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
Locație: Situat în sud - est a insulei , pe plaja din Jambiani. Aeroportul internațional este la aproximativ 55 km distanță.

Situat pe plaja din Chic oriental-african are 35 de unități în liniștita bungalouri cu un singur etaj. Amplasat în grădini tropicale vă puteți relaxa complet și răsfățați-vă în restaurantul „Makuti“ cu specialități regionale. În plus, înot, sunt disponibile un bar sportiv, lounge bar, numit Jettybar pe dig și o piscină.

Volei, fotbal. Pentru o taxă: snorkeling, windsurfing, catamaran, stand up vaslire, schi nautic, scufundări, yoga, și aplicații în "Malikia" -Spa.

Dubla Superior (DS): Camere spațioase (aproximativ 55 de metri pătrați) , în mijlocul grădinilor, care au fost stabilite în stil Zanzibari. Acestea sunt dotate cu duș / WC, zonă de relaxare, telefon,, ventilator de tavan, aer condiționat, seif și o terasă.

Dublu Deluce (DX): Cu același echipament, aceste bungalouri sunt situate în primul și al doilea rând și oferta de pe terasa are vedere la piscină și la ocean.

Masa: ???

Activități: Ocazional Cinema în lounge bar și BBQ la piscină , cu muzică live.

Star Rating: 4 stele
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

CazareTren pana la avionul 968 € (5 Nopți) 1078 € (4 Nopți) 1137 € (4 Nopți) 1261 € (4 Nopți)