Villa Kiva Boutique
Matemwe, Tanzania - insula Zanzibar, Africa
Descriere
Echipament:
La fel ca la casa este călătorii într-un total de 11 camere de bun venit. În zonele publice este disponibil gratuit WiFi. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber.

cazare:
În camerele există o baie - aer condiționat și un ventilator sunt cele mai bune climat interior. Caracteristicile standard ale cele mai multe camere au un balcon, care vă invită să leneviți. Paturi pentru copii pentru cei mai tineri oaspeți sunt de asemenea disponibile. Există, de asemenea, un seif. Cel mai bun confort de vacanță oferă acces la internet, un televizor și Wi-Fi (contra cost). Băile au un duș și o baie. Mai mult, un uscător de păr. Pentru familiile cu copii sunt disponibile camere de familie.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment de cazare pentru a alege. gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Șezlongurile de pe terasa poate fi de asemenea utilizat.

Masa:
Zona de luat masa dispune de un bar. Hotelul oferă un aliment sau rezervată de demipensiune și pensiune completă. Fi oferit micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit:


Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hoteliere (de exemplu, solar, Dampfbad, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 860 € (5 Nopți)