Hostal Adelino
Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Insulele Baleare
Descriere
Locul de amplasare:
Pensiunea este situat central în stațiunea turistică San Antonio. Există zone comerciale cu magazine, baruri și restaurante în vecinătate. Centrul orașului San Antonio este la numai câteva minute de mers pe jos. Transportul public este de aproximativ 150 m distanță. Oaspeții vor ajunge la plajă după aproximativ 650 m.

caracteristici:
11 single si 33 camere duble, care oferă confort și facilități bune pentru oaspeți. Acest hotel dispune de un hol și o recepție. Un lift duce la cele mai multe etaje. Diferite facilități și servicii - vestiar, depozit de bagaje, facilitati de schimb valutar în condiții de siguranță și o sală de jocuri - sunt oferite. oaspeții beneficiază de Wi-Fi în zonele de acces public la Internet.

cazare:
camerele de oaspeți dispun de o baie, alături și aer condiționat și încălzire controlate individual, care asigură un climat interior plăcut. In cele mai multe camere un balcon este standard. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. În plus un set de călcat și presă pentru pantaloni. Diverse comunicare și de divertisment sunt asigurate de facilitățile confortabile, cu acces la internet și un televizor. În baie, echipată cu un duș, un uscător de păr.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment ale casei sunt disponibile. Zona de la piscină în aer liber este ideală pentru odihna activa sau regulate Aquatraining. șezlonguri confortabile de soare disponibile pe terasă. Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare. Gramuri pot fi utilizate în posibilitățile lor de timp liber, de exemplu, un centru spa și un solar și o taxa de biliard.

bord:
Dining opțiuni includ o cafenea și un bar. Diverse specialități se pot aștepta să găsească într-un restaurant cu aer condiționat, cu o zonă separată pentru fumători. Se poate sta incl. Micul dejun este rezervat.

Carduri de credit:
Cartile de credit sunt acceptate: American Express, Visa si MasterCard.

Notă:
Primești fiecare dintre voi, de fapt rezervat și a confirmat performanța (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute în domeniul de aplicare, vei rămâne cu micul dejun (sau self catering), în tipul de cameră standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna prețul și locul în care s-a descris în caietul de sarcini menționat explicit.
În anumite destinații Suprataxelor pot apărea pe plan local, cum ar fi de taxa de oraș, taxa de turism etc. suma poate fi determinată de către orașul respectiv, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

camera dublaTren pana la avionul 193 € (3 Nopți)
camera dubla 240 € (4 Nopți)