Tramuntana Apartments
Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Insulele Baleare
Descriere
Locație:
Acest hotel de apartamente este situat într-o zonă centrală dar liniștită din San Antonio, vizavi de biserica din San Antonio și nu departe de promenada de Passeig de Ses Fonts. Aproape de hotel veți găsi, de asemenea, restaurante, baruri, cluburi de noapte, buticuri, magazine și Mercadillo Artesano. Orașul Ibiza se află la 18 km, iar Aeroportul Internațional Ibiza se află la 20 km.

Echipament:
Complexul oferă 18 apartamente. Hotelul găzduiește oaspeții într-un hol cu ​​recepție deschisă 24 de ore pe zi și 24 de ore de check-in / out. În majoritatea etajelor există ascensoare. Diverse facilități și servicii - un seif, un schimb valutar și un stand de ziare - sunt oferite. WiFi în zonele publice permite călătorilor să rămână în contact cu lumea exterioară. În supermarket, bunurile pot fi achiziționate pentru nevoi zilnice. Zona poate fi, de asemenea, explorată cu bicicleta datorită închirierii de biciclete (contra cost).

cazare:
Cazările sunt dotate cu bucătărie și baie. Un balcon este standard în majoritatea camerelor și oferă spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare în timpul sejurului dumneavoastră. Camerele au un pat dublu. Există, de asemenea, un seif. Există, de asemenea, un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat de ceai / cafea. Diverse opțiuni de comunicare și divertisment sunt oferite de facilitățile confortabile, cu acces la internet și de un telefon. Băile au un duș și o cadă.

Sport / Divertisment:
Pentru activități de agrement flexibile sunt Sport și UnterhaltungsmöglichkComplexul este disponibil pentru selecție. Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. Pe terasă, oaspeții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. Băuturi răcoritoare sunt disponibile la barul de la piscină.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o cafenea și un bar.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate la complexul de apartamente: Visa și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că în general tururile noastre de pachete nu sunt potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la această calitate, luând în considerare necesitățile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

apartament 329 € (2 Nopți)
apartamentTren pana la avionul 355 € (3 Nopți)