Grand Bahia Principe Turquesa
Bávaro, Coasta de Est (Punta Cana), Republica Dominicana
Descriere
Aventură și de lux în paradis

Locul de amplasare: situat chiar pe frumoasa Playa Bavaro pe coasta de est a Republicii Dominicane. Destinație: Punta Cana, la aproximativ 30 de minute.

Statiune: mare Stațiunea cu 7 hoteluri este situat în vasta Gartenanalge și constă , printre altele , din "Adult Only" hoteluri de lux Bahia Principe Ambar Blue si de lux Bahia Principe Esmeralda și Grand Bahia Principe Bavaro orientate spre familie și Grand Bahia Principe Turquesa. La piscinele și pe plajă sunt disponibile scaune, umbrele și prosoape. În "Pueblo Principe" există mai multe baruri, restaurante, magazine și un club de noapte.

Bord: "All inclusive". suprataxă festivă obligatorie a 31.12.

Divertisment: program de divertisment internațional, schimbându - show -uri .

Sport și fitness: centru de fitness, mini - golf, volei, aerobic: Inclus. 1 oră de persoană / zi (în funcție de disponibilitate): vaslit Floor, caiac, navigatie, catamaran, tenis (nocturna contra cost), uneltele de snorkel. Taxa suplimentara: sporturi nautice motorizate.

Copii: mini club (4-12 ani).

Hotelul: Zona este situată în partea din spate a statiunii si are o apa si aventura parc mare, 3 restaurante, 5 baruri și o piscină cu 4 căzi cu hidromasaj. acces la internet în hol (WLAN, LAN, 1 oră / zi / unitate).

Camere: 502nd
Cel mai bun preț (disponibilitate limitată): aproximativ 43 de metri pătrați, baie / dus / WC cu baie cu jacuzzi, uscător de păr, televizor, telefon, internet (WLAN, pentru o taxă suplimentară), fier / masă de călcat, aer condiționat, ventilator, mini - bar (reumplut zilnic cu bere și moale băuturi), filtru de cafea, seif (contra cost), balcon sau terasăcu vedere la grădină.
Junior Suite: ca. 43 de metri pătrați, cum ar fi cel mai bun preț (Susp Kaai).
Suită Junior de familie: ca Junior Suite, echipat cu jucării pentru copii.
Familia de Master Suite: ca familie Junior Suite, 2 camere de conectare (Susp wisi).

All Inclusive:
Toate mesele la bufet și à la carte restaurante (rezervări necesar, 3 x pe săptămână pentru oaspeții hotelurilor Grand Bahia Principe posibil pentru oaspeții de la Bahia Principe Hoteluri de lux nelimitat posibil), gustări de 24 de ore și băuturi răcoritoare (băuturi alcoolice la barurile până la 23 am și în club de noapte până la 2am, brandurile premium contra cost).

luna de miere:
Luna de miere speciala: Luna de miere primesc o sticlă de vin și bomboane de ciocolată la sosire și un mic cadou și 20% reducere la un masaj de cuplu. Vă rugăm să specificați în momentul rezervării. Valid pana la 6 luni după căsătorie. certificat de nunta trebuie sa fie prezentate la hotel.

Bine de știut:
Facilitățile de top de lux Bahia Principe Hotelurile pot folosi, de asemenea, facilitățile și restaurante à la carte din Grand Bahia Principe Hoteluri (cu excepția restaurantul principal) de lângă facilitățile hotelului exclusiviste.

Informații pentru clienți:
Copil: până la 1 ani sunt gratuite. Preturi pentru copii cu vârsta între 2 și 17 ani ca 5-a și a 6-persoană în sistem conform WIS.
ocupare minimă: 2 adulți și 1 copil în kjx, 2 adulți și 2 copii în WIS.
suprataxă festivă (obligatoriu): 31.12. EUR 52 per persoană. (13+), 26 EUR pe copil (2-12 ani).
Timp minim de ședere: 3 nopți.

economii:
Reducere pentru rezervare timpurie: 15% în momentul rezervării până la 31.10.
Economii de data GBP Turquesa: 7 = 6, 14 = 12, 21 = 18 sosire 22.11.-29.11. <br /> (Fruehbuchervorteil și datele de economii nu pot fi combinate).

Notă: Acest catalog de performanță este valabilă de la 11/01/2016 până la 30/04/2017 (catalog de iarnă 2016/2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

JuniorsuiteTren pana la avionul 1387 € (7 Nopți)