Hodelpa Garden Suites Golf & Beach Club
Juan Dolio, Coasta de Sud (Santo Domingo), Republica Dominicana
Descriere
Descriere generală:
Bine ați venit la Hodelpa Garden Suites de la Juan Dolio. Cel mai apropiat oraș al hotelului este San Pedro de Macoris (15 km). Alte orase: Romana (43 km), Santo Domingo (45 km). Pentru confortul dvs., hotelul are facilități pentru cumpărături, 2 lifturi, aer condiționat, chioșc și un hol. Hotelul cu 2 etaje vorbește germană, engleză, spaniolă și franceză. Oaspeții care doresc să fie mobil în vacanță pot închiria mașini și biciclete. Pentru copii există posibilitatea de a elibera aburi pe un loc de joacă. Hotelul are o piscină cu apă proaspătă și o piscină integrată pentru copii. Un bar la piscină la hotel oferă oaspeților o relaxare cu o băutură. Umbrele de soare și șezlonguri sunt disponibile gratuit pentru dvs. lângă piscină. Accesibil de la hotel: Aeroportul SDQ (35 km) și Aeroportul SDQ (35 km). Aproape de hotel există supermarketuri, baruri / restaurante, un rank de taxi, un serviciu medical și o stație de autobuz. Pentru persoanele cu acces la scaune cu rotile, hotelul oferă următoarele facilități: ascensor accesibil cu scaunul cu rotile și rampă / lift. Pentru divertisment, hotelul oferă: un salon TV. Pentru vehiculele hotelului există un loc de parcare.
Echipament:
Hotelul dispune de servicii de curățenie, asistență medicală, room service, spălătorie, seifuri, servicii de trezire, schimb valutar, serviciu de concierge și servicii de călcat. Accesul la internet este disponibil sub forma unui hotspot Wi-Fi. Hotelul prietenos cu familia oferă o piscină pentru copii și un serviciu de babysitting pentru a asigura părinților și micilor oaspeți o ședere plăcută. Hotelul oferă o sală de conferințe cu acces la internet și catering. Rezepdeschis: 00:00 - 00:00.
Masa:
Hotelul are 2 restaurante. Puteți savura băuturi în barul din hol. Demipensiune: Demipensiune include micul dejun.
Sport / Timp liber:
Activitățile de agrement active includ darts, gameroom, biliard și tenis de masă. Oaspeții care doresc să fie activi în vacanță se pot bucura de următoarele activități: fitness. Golf entuziaștii vor găsi un teren de golf la 1 km distanță.
Informații suplimentare:
Sunt acceptate următoarele metode de plată: Cartea Visa, Cecul de călătorie, American Express, EC Card și Diners Club. Anumite facilități, facilități și activități pot necesita cheltuieli suplimentare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

Suite 816 € (3 Nopți) 837 € (3 Nopți) 854 € (3 Nopți)  
Cazare     1021 € (3 Nopți)