Natura Park Beach Eco Resort & Spa
Punta Cana, Coasta de Est (Punta Cana), Republica Dominicana
Descriere
• consultațiGhidul la hotel
• TENIS
• APĂ
• CLUB COPII
• piscină pentru copii
• DIVERTISMENT

Localizare: Complexul este situat direct pe Playa Bavaro. Timp de transfer de la Punta Cana Airport aproximativ 25 de minute de aeroportul Santo Domingo aproximativ 3 ore.

Caracteristici: Statiune de - a alerga cu impact ecologic 524 camere, hol cu recepție, WiFi (contra cost), 1 restaurant tip bufet, 3 restaurante a la carte (Grill, italiană, fructe de mare pe plajă), 6 baruri și un centru comercial. În zona de grădină tropicală există o piscină cu bar înota în sus și jacuzzi. Situată lângă piscină și pe plajă inclusiv.

Cazare: Camerele standard (A1-3A) filtru de cafea caracteristică, mini-bar, aer condiționat, ventilator de tavan, seif, TV prin satelit, WiFi (taxa suplimentara), telefon, baie cu cadă sau duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă. Selectați camera (A1-3G) sunt echipate suplimentar cu Select serviciu. De asemenea , în mod opțional , cu vedere la mare rezervare (A1-3B). Cameră de familie (A2-3D) sunt 2 camere de conectare standard, baie cu cadă și duș și o terasă, în caz contrar cu echipamente cum ar fi A2A. Suitele selecte (A2-3C) sunt mai spațioase și oferă în plus Select-Service, o cameră de zi separată, halate de baie și vedere la mare.

Alimentație & băuturi: All Inclusive.

Divertisment: timp de zi și de divertisment de seară, cursuri de dans și spectacole.

Sport / Activități: Inclus: tir cu arcul, sala de gimnastica, canoe, catamaran, navigatie, 3 terenuri de tenis (arenelor cu taxă), tenis de masă, volei și windsurfing. Taxa suplimentara: Golf (aproximativ 5 km), călărie și școală de scufundări PADI.

Familii: Piscina pentru copii si club pentru copii.

Info: Carduri de credit: MasterCard, Visa; Landeskat.: 5 stele; Limba de serviciu: engleză.

Rezervare Nota: Servicii de select-service lt parte de preț separat ..

Oferta speciala: 12% Reducere pentru rezervare super - devreme anumite date, vă rugăm să consultați partea de preț separat.

Informații curente: Servicii Select serviciului: Check-in privat , cu un pahar de șampanie, o sticlă de vin spumant și fructe , la sosirea la camera, aparat Nespresso, mini - bar cu băuturi premium, fier si masa de calcat, 40 '' TV cu ecran plat, sistem de muzică cu docking station, Wi-Fi ( inclus), în condiții de siguranță (incluse), halate de baie și papuci, turndown service, zona de plajă exclusivă, inclusiv un bar pe plajă, cu băuturi premium, la 20 de minute de masaj pe cameră pe săptămână.

All Inclusive: Toate mesele în stil bufet, cină à la carte este posibil ( de 3 ori pe săptămână, cu rezervare), snacks - uri 24.00-6.00 pm, băuturi locale 10:00 la 01:00, băuturi răcoritoare 24 ore.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dubla 743 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 868 € (3 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1054 € (3 Nopți)
camera dublaFara transfer 1088 € (3 Nopți)
Cazare 793 € (3 Nopți)
Suite 843 € (3 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1111 € (3 Nopți)
SuiteFara transfer 1196 € (3 Nopți)