Sirenis Punta Cana Resort Casino & Aquagames
Uvero Alto, Coasta de Est (Punta Cana), Republica Dominicana
Descriere
• consultațiGhidul la hotel
• TENIS
• APĂ
• Club pentru copii
• WELLNESS
• AQUA PARK

Localizare: chiar pe plaja lungă de nisip. Timp de transfer de la aeroport Punta Cana, 60 min., Santo Domingo 3 h. 15 min.

Facilități: Resort cu 800 de camere, un hol, colț internet (contra cost), restaurant tip bufet și 6 restaurante a la carte (japoneză, italiană, Marea Mediterană, mexican, american, friptură), restaurant (contra cost, cu rezervare), restaurant pe plajă, 11 baruri, un supermarket și magazine. Grădini cu două piscine și un bar la piscină. Scaune, umbrele și prosoape de la piscină și plajă sunt incluse.

Cazare: Camerele standard (A1-3A) cu minibar, aer condiționat, ventilator de tavan, seif, TV, telefon, baie cu cadă și duș, toaletă, uscător de păr și balcon sau terasă. Opțional, ca o cameră de buget (A2-3S) disponibile. Cameră superioară (A2-3B) sunt mai spațioase, în caz contrar cu echipamente , cum ar fi A2A. Suitele Junior (B2-3A) oferă , de asemenea , o zonă de living integrat cu o canapea extensibilă. Opțional, după cum Superior Junior Suite (B2-3C) disponibile. Cameră Plus (A2-3K): Camerele standard de la etajele superioare.

Restaurante: All Inclusive.

All Inclusive: bufet, cina à la carte posibil (2x pe săptămână, cu rezervare), 24 de ore. Gustări, băuturi alcoolice și nealcoolice locale 9.00-24.00 pm, de zi cu zi. Reaprovizionat mini-bar.

Divertisment: "Sirenis Aquagames Water Park" (12.000 de metri pătrați, 10 și 60 de ani), cazino și discotecă.

Sport / Activități: Incl. Tir cu arcul, sala de sport, fotbal, caiac (cu depozit, 2,1 ore pe zi.), Catamaran, tenis, aerobic de apă, windsurfing, Schnuppertauchen în piscină (1 pe sejur). Opp. Naștere:. Lecții de tenis, școală de scufundări PADI, sporturi nautice motorizate (furnizori locali).

Wellness: Contra cost: centru de frumusețe, coafor și masaje.

Familie: Include: 2 piscine pentru copii, mini club (4-12 ani), teren de joacă, parc acvatic.

Info: carduri de credit: MasterCard, Visa; Landeskat:. 5 stele; Limba de service: engleză.

beneficiu de economisire: până la 5% Reducere pentru rezervare timpurie și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați partea de preț separat.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

Juniorsuite 961 € (7 Nopți)
JuniorsuiteTren pana la avionul 1523 € (7 Nopți)
Juniorsuiteperformanta speciala 1555 € (7 Nopți)
camera dubla 1002 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1396 € (7 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1497 € (7 Nopți)
Suite de familie 1069 € (7 Nopți)
Suite de familieTren pana la avionul 1431 € (7 Nopți)
Suite de familieperformanta speciala 1755 € (7 Nopți)
Suiteperformanta speciala 1532 € (7 Nopți)