El Embajador, a Royal Hideaway Hotel
Santo Domingo, Coasta de Sud (Santo Domingo), Republica Dominicana
Descriere
Localizare: Acest hotel de lux este înconjurat de grădini frumoase, în apropiere de centrul capitalei insulei, Santo Domingo. Zeci de magazine, restaurante și baruri sunt, astfel, în imediata vecinătate. Distanța până la Aeroportul Punta Cana se află la aproximativ 224 km distanță.

Facilități: Occidental El Embajador dispune de un hol cu recepție 24 de ore, lift, mai multe săli de conferințe, un cazinou, 2 restaurante și 2 baruri. Afară veți găsi o piscină cu terasă la soare. Scaune și umbrele la piscina gratuit.

Cazare: Camera dublă spațioasă și confortabilă , cu baie sau duș / WC cu uscător de păr, aer condiționat, încălzire, telefon, TV prin satelit, Wi - Fi, minibar, seif și balcon.

Board: Nu pensiune sau mic dejun tip bufet disponibil.

Sport / Divertisment: Contra cost: spa cu masaje și diverse aplicații.

Notă pentru pachete (avion + hotel): Vă rugăm să rețineți că informațiile noastre despre regulamentele de bagaje și bilete de avion de catering cerințele de avion și de intrare rezervate, Zielgebiets- și informații speciale face parte din contractul de călătorie. Puteți găsi aceste informații pe Internet la adresa: zbor LMX și informații de destinație (http://www.lmx.info).

Notă cu privire la misiuni în cameră: Vă rugăm să rețineți că scade cu un grad de ocupare într - o cameră dublă cu mai multe paturi, zona de cazare. Prin urmare, vă recomandăm, atunci când sunt disponibile, compus în mod direct pentru a rezerva o cameră de familie de la o cameră sau mai multe camere, în funcție de disponibilitatea și cererea fiecărui hotel.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

JuniorsuiteTren pana la avionul 1185 € (3 Nopți) 1265 € (3 Nopți)
Juniorsuite 1652 € (7 Nopți) 1477 € (7 Nopți)