Xeliter Marbella Juan Dolio
Juan Dolio, Coasta de Sud (Santo Domingo), Republica Dominicana
Descriere
Descriere generală:
Bine ați venit la Xeliter Marbella din Juan Dolio. Pentru confortul dumneavoastră, hotelul are 10 ascensoare. Hotelul de 12 etaje vorbește spaniolă și engleză. Pentru copii există posibilitatea de a elibera aburi pe un loc de joacă. Există 2 piscine cu apă proaspătă și o piscină integrată pentru copii. Umbrele de soare și șezlongurile sunt disponibile gratuit pe plajă și lângă piscină. Distanța de la hotel: Airport SDQ (35 km). Pentru divertisment, hotelul oferă: un salon TV. Pentru vehiculele hotelului există un loc de parcare.
Echipament:
Hotelul oferă servicii de curățenie și room service. Accesul la internet este disponibil sub forma unui hotspot Wi-Fi. Hotelul prietenos cu familia oferă o piscină pentru copii și un serviciu de babysitting pentru a asigura părinților și micilor oaspeți o ședere plăcută.
Masa:
Mic dejun: a la carte. Hotelul are un restaurant.
Sport / Timp liber:
Hotelul Xeliter Marbella are un centru spa. Activitățile de agrement active sunt oferite de Hotel Gameroom. Oaspeții care doresc să fie activi în vacanță se pot bucura de următoarele activități: fitness.
Informații suplimentare:
Anumite facilități, facilități și activități pot necesita cheltuieli suplimentare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Cazare 896 € (3 Nopți)
apartament 1072 € (4 Nopți)