Adaaran Select Hudhuranfushi
Lhohifushi, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: Complexul este situat în paradisul de vacanță pe partea de est a North Male Atoll. Insula are o vegetație luxuriantă, tropicale, precum și o lume fascinanta lume subacvatică. Reciful casa este de numai 80-400 de metri distanță, oferind de snorkeling bun. Prin barca cu motor pentru a ajunge la această insulă idilică de la aeroportul din Male în aproximativ 30 de minute.

Echipament: Pe această insulă Maldive (aproximativ 800 m lungime, 400 m lățime) puteți găsi un complex hotelier bine întreținut, care are un hol spațios , cu o recepție și zone de relaxare mică, o cyber cafenea, o sală de lectură deschis, un bijutier, magazine de suveniruri și o clinică mică oferă. Pentru plăcerea dvs. de luat masa, inclusiv restaurantul principal „Banyan“, barul de pe plajă situat la capătul de nord al insulei „Hiyala“, la „Sunset Bar & Restaurant“ și „bara de surf“, cu o terasă frumoasă pe plaja surf sud. Pentru o răcire a mica piscină cu bar și terasă oferă. Scaune și umbrele sunt incluse la piscina pentru tine. Alte facilități includ, printre altele, un club de noapte și o zonă de spa frumoasă, în cazul în care puteți alege dintr-o gamă diversă de aplicații și pot fi răsfățat de masaje relaxante. Seara de divertisment. Wi-Fi în barul principal inclus.

Camere: 174. 137 acoperite cu stuf cabane sunt aranjate de-a lungul liniei de coastă a insulei și sunt spațioase. Acestea au o baie semi-deschis, cu baie, duș interior și exterior, uscător de păr, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, mini-bar și o terasă mobilată din lemn cu vedere la mare. Totalul de 37 de bine-numit Ocean Villas (4.5 stele) au o baie, duș, toaletă, Fö; Hn, aer condiționat, TV prin satelit, acces la internet (contra cost), telefon, minibar și seif. Mai mult decât atât, ei vă oferă o vedere frumoasă la mare turcoaz, o terasă și acces direct la laguna.

ALL INCLUSIVE:
  • Toate mesele în stil bufet în restaurantul principal
  • gustări dimineața
  • gustare la miezul nopții
  • ceai după-amiaza și cafea
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice locale selectate Nelimitat (de ex. B. Wasser, băuturi răcoritoare, bere, vin, cocktail-uri selectate și mocktails) din sticlă de la 10-24 pm
  • Sport - a se vedea Fit & Active

Fit & Activ: badminton, volei pe plaja, biliard, săgeți, centru de fitness, fotbal, șah, tenis de masă. Pentru o taxă: plimbare cu barca banana, canoe, catamaran, scufundări, tenis, squash, schi nautic, windsurfing. Răsfățați-vă în mare amenajată „nucă de cocos Spa“ cu jacuzzi, cu un masaj sau spa liniștitor tratamente.

Extra :. În momentul rezervării cu cel puțin 6 nopți primesc 13% pentru o rezervare de cel puțin 12 nopți și 15% pentru o rezervare de cel puțin 18 nopți primesc 17% în perioada 01.05-31.07 ... la proporționată Hotel.

Note: Copiii din Ocean Villas (OUM) nu este disponibil.

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 4/30. în perioada 01.05.-31.10. Economisiți 15% la hotel prețul acțiunilor.
Economii Sfat: a se vedea în plus.
Notă: Cote reduse (Bungalow Promo = P1) în funcție de disponibilitate.
Combinație de transfer: de la / la Male EUR 135, -

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. laPachete Meiers WORLD TRAVEL + avion de zbor (vă rugăm să consultați nota înainte de rezervare!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 01.04. 2017 31. 10. 2017 (2017 Catalog de vară).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Ultra All Inclusive

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1148 € (3 Nopți) 1346 € (3 Nopți)
vila 1747 € (5 Nopți) 1438 € (4 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1155 € (3 Nopți) 1155 € (3 Nopți)
camera dubla   1354 € (4 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul  1622 € (6 Nopți)
laut Katalog   1916 € (4 Nopți)