Adaaran Select Hudhuranfushi
Lhohifushi, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: Complexul este situat în paradisul de vacanță pe partea de est a North Male Atoll. Insula are o vegetație luxuriantă, tropicale, precum și o lume fascinanta lume subacvatică. Reciful casa este de numai 80-400 de metri distanță, oferind de snorkeling bun. Prin barca cu motor pentru a ajunge la această insulă idilică de la aeroportul din Male în aproximativ 30 de minute.

Echipament: Pe această insulă Maldive (aproximativ 800 m lungime, 400 m lățime) puteți găsi un complex hotelier bine întreținut, care are un hol spațios , cu o recepție și zone de relaxare mică, o cyber cafenea, o sală de lectură deschis, un bijutier, magazine de suveniruri și o clinică mică oferă. Pentru plăcerea dvs. de luat masa, inclusiv restaurantul principal „Banyan“, barul de pe plajă situat la capătul de nord al insulei „Hiyala“, la „Sunset Bar & Restaurant“ și „bara de surf“, cu o terasă frumoasă pe plaja surf sud. Pentru o răcire a mica piscină cu bar și terasă oferă. Scaune și umbrele sunt incluse la piscina pentru tine. Alte facilități includ, printre altele, un club de noapte și o zonă de spa frumoasă, în cazul în care puteți alege dintr-o gamă diversă de aplicații și pot fi răsfățat de masaje relaxante. Seara de divertisment. Wi-Fi în barul principal inclus.

Camere: 174. 137 acoperite cu stuf cabane sunt aranjate de-a lungul liniei de coastă a insulei și sunt spațioase. Acestea au o baie semi-deschis, cu baie, duș interior și exterior, uscător de păr, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, mini-bar și o terasă mobilată din lemn cu vedere la mare. Totalul de 37 de bine-numit Ocean Villas (4.5 stele) au o baie, duș, toaletă, Fö; Hn, aer condiționat, TV prin satelit, acces la internet (contra cost), telefon, minibar și seif. Mai mult decât atât, ei vă oferă o vedere frumoasă la mare turcoaz, o terasă și acces direct la laguna.

ALL INCLUSIVE:
  • Toate mesele în stil bufet în restaurantul principal
  • gustări dimineața
  • gustare la miezul nopții
  • ceai după-amiaza și cafea
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice locale selectate Nelimitat (de ex. B. Wasser, băuturi răcoritoare, bere, vin, cocktail-uri selectate și mocktails) din sticlă de la 10-24 pm
  • Sport - a se vedea Fit & Active

Fit & Activ: badminton, volei pe plaja, biliard, săgeți, centru de fitness, fotbal, șah, tenis de masă. Pentru o taxă: plimbare cu barca banana, canoe, catamaran, scufundări, tenis, squash, schi nautic, windsurfing. Răsfățați-vă în mare amenajată „nucă de cocos Spa“ cu jacuzzi, cu un masaj sau spa liniștitor tratamente.

Extra :. În momentul rezervării cu cel puțin 6 nopți primesc 13% pentru o rezervare de cel puțin 12 nopți și 15% pentru o rezervare de cel puțin 18 nopți primesc 17% în perioada 01.05-31.07 ... la proporționată Hotel.

Note: Copiii din Ocean Villas (OUM) nu este disponibil.

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 4/30. în perioada 01.05.-31.10. Economisiți 15% la hotel prețul acțiunilor.
Economii Sfat: a se vedea în plus.
Notă: Cote reduse (Bungalow Promo = P1) în funcție de disponibilitate.
Combinație de transfer: de la / la Male EUR 135, -

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. laPachete Meiers WORLD TRAVEL + avion de zbor (vă rugăm să consultați nota înainte de rezervare!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 01.04. 2017 31. 10. 2017 (2017 Catalog de vară).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1222 € (5 Nopți)
vila 1513 € (6 Nopți)
vilaperformanta speciala 1708 € (7 Nopți)
camera dubla 1479 € (4 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1634 € (5 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1749 € (7 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1565 € (5 Nopți)
Bungalou 1903 € (5 Nopți)
Bungalouperformanta speciala 1970 € (4 Nopți)
laut Katalog 1566 € (6 Nopți)
laut KatalogTren pana la avionul 1776 € (4 Nopți)
laut Katalogperformanta speciala 1900 € (7 Nopți)