Angsana Ihuru
Ihuru Island, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
recomandarea AVANTAJ:
  • lună de miere
  • scufundare
  • Wellness
  • Fi

Mica, insula aproape perfect rotundă într - una dintre cele mai frumoase site - uri se arunca cu capul în Maldive. Acesta este unul dintre motivele cele mai fotografiate din Maldive și oferă un fler distinctiv.

Localizare: pe 200 x 200 m mare Ihuru Island. , Aeroportul Male se află la aproximativ 17 km și se poate ajunge în aproximativ 25 de minute cu barca cu motor.

Hotelul: frumoasa stațiune este amplasat în vegetație insula tropicala si este inconjurata de plaja cu nisip alb. Complexul dispune de un restaurant principal „Riveli“, cu preparate din bucătăria internațională, asiatică și locală, precum și bara de „Velaavani“ de răcoritoare, cocktail-uri exotice și gustări. Complexul are, de asemenea, un butic, acces gratuit la internet wireless LAN, în unele zone publice. O atenție deosebită este acordată protecției mediului. De exemplu, stațiunea sprijină proiecte științifice pentru conservarea creaturi marine pe cale de dispariție. În plus față de diverse activități în care oaspeții pot participa, inclusiv un serviciu de transfer la apropiere Banyan Tree Vabbinfaru și stația biologică marină locală (Stingray și broaște țestoase de alimentare în fiecare zi) este inclusă. Facilitățile hotelului sora Banyan Tree Vabbinfaru (pagina 338) pot fi partajate (contra cost), de mai multe ori pe zi, operează o barcă între insule.

Camere: 45th
Beachfront Villa: aproximativ 46 de metri pătrați (20), chiar pe plajă, mobilier modern și decorate cu accente de culori vibrante, baie deschisă cu, duș în aer liber / toaletă, uscător de păr, halat de baie, telefon, TV, sistem de muzică, internet wireless gratuit LAN, aer condiționat Deckenventilator, mini-bar, ceai / cafea, seif, terasă cu șezlonguri, pat de zi și leagăne plajă și vedere la mare.
Beachfront Jet Pool Villa: aproximativ 57 de metri pătrați (25) Vilă la plajă cu jacuzzi în baie deschisă.

Masa: mic dejun tip bufet complet inclus. Demi-pensiune, de asemenea, masa de prânz sau cină tip bufet sau meniu la „Riveli“ inclus. Cu pensiune completă rezervat sau „all inclusive“, în plus bufet la prânz și seara bufet sau meniu în „Riveli“ inclus. Alte servicii suplimentare pentru „all inclusive“, tabelul de preț se vedea.

Sport: Inclus: centru de fitness, darts, tenis de masă, caiac - canoe, volei pe plajă. Taxa suplimentara: windsurfing, schi nautic, kneeboard / wakeboard, catamaran, pescuit la mare adâncime și alte sporturi de apă.

Spa: Statiunea dispune de frumos, spațios „Angsana Spa“. Aici, de asemenea, angajamentul de mediu al stațiunii reflectă. Gama largă de relaxare și tratamente de înfrumusețare, bazate pe ingrediente naturale, cum ar fi flori native, fructe, ierburi și condimente.

Divertisment: divertisment de seară regulat.

Copii: discount de top pentru copii: copii până la și inclusiv 11 ani în camera părinților de la-1.5. 30,9 .. doar o taxă verde de 6 EUR pe copil / noapte, valabil la serviciul de catering rezervat.

Luna de miere: Luna de miere speciala: Luna de miere a primi o cină cu 3 feluri de mâncare la hotel, incluzând un pahar de șampanie și un tort de nunta, un cadou și 20% reducere la 90- și 120 de minute masaje în „Angsana Spa“ .. Sejur minim 4 nopți. Vă rugăm să specificați în momentul rezervării. Valabil până la 6 luni după nuntă.
Diving: Acest recif frumos este de numai aproximativ 6 metri. De asemenea, la câțiva pași (aproximativ 5 minute de înot) este „stațiunii“ naufragiu „Rann Amari“, o experiență foarte specială. Complexul invită oaspeții să însoțească safari snorkeling și recif acțiuni de curățare, de asemenea, la protecția activă a mediului. Echipamentul de snorkeling este inclus.

Informații pentru clienți:
Copii: 4 până la și inclusiv 11 ani ca 3 și 4 -a persoană în cameră cu max .. 2 adulți (1 pat suplimentar). Copiii sub 4 ani plătesc 6 EUR pe copil / noapte.
Supliment demipensiune per Erw./Tag EUR 60 pe copil (4-11 ani) / zi 30 EUR (PDE . Notă: Susp 4 punctul H, de exemplu OIMH).
Supliment pentru pensiune completa: 110 EUR per Erw./Tag pe copil / zi 55 EUR (PDE Nota: Susp 4 punctul V, de exemplu , OIMV.).
Supliment pentru all inclusive: pe Erw./Tag EUR 202 pe copil / zi 55 EUR (PDE Nota: Susp 4 punctul I, de exemplu , OIMI.).
Când „All inclusive“ , în plus față de camera: selectat băuturi alcoolice și nealcoolice (apă, băuturi răcoritoare, sucuri, cafea, ceai, bere, vin de casă, băuturi spirtoase și cocktail - uri selectate) (cu mese și la bar 11-23 pm, băuturi răcoritoare din minibar , vin, băuturi spirtoase selectate, snacks-uri, sunt o umplere pe zi, băuturi spirtoase la fiecare 5 zile pline).
Transfer: Transferul este obligatoriu și va fi rezervat în mod automat de către sistem la următoarele prețuri: cu barca cu motor (aproximativ 25 minute) Male Airport - hotel si retur pe adult EUR 169, pentru fiecare copil (4-11 ani) EUR 85. Copiii sub al patrulea gratuit ani.
Notă: Vă rugăm să consultați notele noastre în Informații utile de la AZ pagina 390-392.

Economii:
Reducere pentru rezervare timpurie: 15% pentru rezervările efectuate 45 de zile înainte de sosire.
date Salvarea: 5 = 4, 7 = 5, 10 = 8, 14 = 10 șederi 1.5.-31.10. (Pentru noptile gratuite sunt 6 $ pe persoană / noapte care urmează să fie plătite direct la hotel).

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

Mic dejun

pensiune completa

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1070 € (3 Nopți) 1070 € (3 Nopți) 1142 € (3 Nopți) 1285 € (3 Nopți)
vilaperformanta speciala 1191 € (3 Nopți)   1259 € (3 Nopți) 1397 € (3 Nopți)
vila 1466 € (4 Nopți)   1568 € (4 Nopți) 1772 € (4 Nopți)