Banyan Tree Vabbinfaru
Vabbinfaru, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

beneficii

Wi-Fi gratuit (întregul hotel)

Rail & Fly inclusivJAHN Lumea ta de vacanță TRAVEL:
 • Roche hrănire și cruised
 • Profesionale Banyan Tree Spa
 • cameră mai mare
 • servicii de concierge
 • O mulțime de viață privată


Locație: North Male Atoll

Locație:

În sud-vest de Nord Male Atoll. Transfer la aeroport cu barca cu motor aproximativ 25 de minute. De mai multe ori pe zi, o barcă de transfer la vecina insula sora Angsana Ihuru.Echipament:

Hotelul foarte confortabil și elegant, cu 48 de vile se îmbină armonios cu natura a insulei Vabbinfaru. Mica insulă poate fi circumnavigated în aproximativ 15 minute și este înconjurat de plajă cu nisip fin. Reciful house oferă o largă varietate de specii și este un loc ideal pentru snorkeling și scufundări. Pentru oaspeții interesați există posibilitatea de a vizita stația biologică marină. Ei vă va spune totul despre cele mai recente rezultate de cercetare pentru regenerarea recife de corali sau comportamentul de țestoase marine (de zi cu zi și pisica de mare țestoase hrănire). De asemenea, aveți posibilitatea de a lua o varietate de tratamente pentru a finaliza centrul de wellness. Hotelul are, de asemenea, un butic. Restaurantul cu stație de gătit live și barul va asigura culinar bunăstarea. La cerere, o cina romantica pe terasa vila, pe scena de aterizare sau un banc de nisip este aranjată.Beachfront Pool Villas:

aproximativ 110 mp, inclusiv în aer liber. Bungalourile mobilate exclusiv detașat chiar pe plajă au eîn baie semideschis, cabină de duș în aer liber, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, telefon direct, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mini-bar (contra cost), facilități de cafea / ceai, precum și în terasa mică grădină cu foișor, cabină de duș în aer liber, jacuzzi și vedere la mare (B2).Ocean View Pool Villas:

aproximativ 110 mp, inclusiv în aer liber. Spatios, de înaltă calitate mobilat Ocean View Pool Villas au o grădină mare, cu același echipament și sunt stabilite înapoi de la plajă, în verdeață tropicală. Ele oferă o mulțime de intimitate, cu vederi uimitoare ale apelor turcoaz ale lagunei (B2C).Masa: pensiune completă, toate plus inclusive.

Micul dejun sub forma unui bufet bogat, precum și masa de prânz și cină tip bufet sau meniu. Restaurantul și barul va asigura culinar bunăstarea. La cerere, o cina romantica pe terasa vila, pe scena de aterizare sau un banc de nisip este aranjată.


All inclusive plus
 • Micul dejun, prânz și cină (à la carte și bufet)
 • băuturi alcoolice și nealcoolice autohtone nelimitat (11-23 pm)
 • Toate băuturile sunt servite în pahare
 • Selecția de băuturi răcoritoare și vin de la minibar


Wellness:

Taxa suplimentara: In centrul spa profesionist cu terapeuți din Indonezia, Thailanda sau China, vă puteți bucura de numeroase masaje și tratamente.Facilitățile sportive și de:

Multilingual centru de scufundări PADI, navigație și de pescuit.Luna de miere specială:

obține Luna de miere (până la 6 luni după ceremonia de nunta): Cadoul nostru la nuntă

 • 1 sticlă de vin, fructe și un mic cadou la sosire
 • 1x pe șederecina romantica vechi
 • 20% reducere la tratamentele spa selectate

O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentat la sosire.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

Mic dejun

pensiune completa

All Inclusive

Bungalouperformanta speciala 1727 € (3 Nopți) 1817 € (3 Nopți) 1825 € (3 Nopți) 2011 € (3 Nopți)
BungalouTren pana la avionul   2736 € (4 Nopți) 3067 € (4 Nopți)
vilaTren pana la avionul 1830 € (3 Nopți) 1830 € (3 Nopți) 1932 € (3 Nopți) 2126 € (3 Nopți)
vila 2358 € (4 Nopți) 2774 € (4 Nopți) 2508 € (4 Nopți) 2778 € (4 Nopți)