Coco Bodu Hithi
Boduhithi, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Locație: Stațiunea în vegetație tropicală este situat pe o insulă privată din Nord Male Atoll cu recif de casa excelent. Distanța până la aeroport este de aproximativ 30 km, sau aproximativ 40 de minute cu barca cu motor.

Facilități: Hotelul elegant Resort combină elegant și design cu elemente tropicale. Complexul dispune de un total de 100 camere și promite vacanță la cel mai înalt nivel. Facilitățile includ o recepție cu lobby, restaurant principal „Air“, cu preparate din bucătăria internațională, restaurant „Aqua“ oferă specialități din Regatul lui Neptun, bar de vinuri, bar, bar pe plajă și o piscină. magazin de suveniruri, un butic vă invită la magazin.

cazare rezervată:
Islanda Vila: 44 vile Islanda (aproximativ 188 mp , inclusiv zona exterioară) sunt chiar pe plajă și constau dintr - un dormitor mare, dressing separat și o baie de lux cu cabină de duș interior / exterior și cadă și WC. Alte TV prin satelit elemente de echipament cu DVD player, seif, mini-bar (contra cost), aer condiționat, aparat espresso și terasă mobilată, cu șezlonguri și o piscină privată cu pat de zi sunt într-o zonă ecranată.
Apa Vila: Cele 16 vile de apă (aprox . 109 mp , inclusiv zona exterioară) sunt construite în spații de cazare similare pe picioroange peste lagună.

Servicii alimentare Se poate rezerva: BB / HB / FB: mic dejun, prânz și cină tip bufet.

Categoria Țara: Nici o clasificare oficială disponibile în această țară

Divertisment: divertisment seara ocazionale.

Sport au inclus: sala de gimnastica, tenis (bătătoareEl, mingi și reflectoarele pentru o taxă), volei, tenis de masă și badminton.

Facilitățile sportive și de: yoga, centru de scufundări PADI, Tauchkurse- / excursii, scufundări / echipament de snorkeling, schi nautic, navigație, canotaj și windsurfing.

Wellness: „Coco Spa“ este special adaptat la nevoile individuale ale frumusețe, sănătate și relaxare. Toate cererile pentru o taxă.

Servicii hotel: Wi-Fi este disponibil în toate vile.

Credit hotel: Amex, MasterCard, Visa.

Note:
**********
În Maldive, cele mai multe dintre camere sunt dotate cu paturi de una sau două regina / king-size. Cu un grad de ocupare de 2 adulți. + 1 sau 2 copii, este posibil ca un total de numai 1 sau 2 paturi mari sunt disponibile. Prin urmare, este posibil ca cu 2 adulți. + 1 sau 2 copii într-o singură cameră, un copil trebuie să doarmă în patul părinților.

Nota 2: Toate transferurile pe calea aerului, precum și cele mai multe transferuri cu barca ( în funcție de locația insulei) sunt efectuate numai în timpul zilei. Prin urmare, se poate ajunge la o ședere peste noapte în Male (aproape de aeroport).

Limita de bagaje pe hidroavioane este de 20 kg + 5 kg pentru bagaje de mână pe persoană. Excesul de bagaj trebuie să fie plătit la nivel local (aproximativ US $ 5 per kg). Excesul de bagaje pe de obicei, cu barca comanda întârziată.

În Maldive chiuveta sau baie / cadă cu hidromasaj poate fi deschisă integrată fără separare spațială în zona de living general camera de hotel.
Catalog "High Class" la pagina 2017 266thDate climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

vilaTren pana la avionul 1911 € (6 Nopți) 2169 € (6 Nopți) 2356 € (6 Nopți)
vila 2189 € (6 Nopți) 2434 € (6 Nopți) 2610 € (6 Nopți)