Makunudu Island
Makunudhoo, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Aranjamente alimentare: All Inclusive Plus, Pensiune completa, Demipensiune

Insula mică, cu vegetație tropicală luxuriantă (aproximativ 210 x 100 m), este situată la nord-vest de nordul Atolului Male Male. Reeful de casă, la aproximativ 20 de metri distanță, oferă oportunități bune de scufundări și scufundări. Timpul de transfer de la aeroportul Hulhule este de aproximativ 55 de minute cu barca cu motor.

Dotările din cele 36 de bungalouri Palm Island cu confort casual includ o recepție, restaurant, bar, colț TV cu bibliotecă mică și o selecție de jocuri și magazin de suveniruri. Scaunele de plajă și prosoapele de baie sunt disponibile gratuit pe plajă. Carduri de credit: VISA, Mastercard, Amexco.

Categoria țării: 3,5 stele

Acesta include volei, tenis de masă, badminton, echipament pentru snorkelling, windsurfing și navigație catamaran. Taxă: Scufundări, schi nautic și canotaj, precum și tratamente spa și de înfrumusețare la Spa Himeyn. Ocazional, serile de divertisment sunt organizate cu folclor și muzică.

Bungalourile confortabile sunt situate direct pe plajă și sunt dotate cu duș deschis, toaletă, uscător de păr, telefon, seif, minibar, aer condiționat, ventilator și șezlonguri din lemn. Capacitate maximă: 2 adulți și 1 copil sau 3 adulți. Acestea pot fi rezervate pentru o singură utilizare.

Demipensiunea oferită include mic dejun tip bufet bogat și cină cu meniuri. 2x bufet de seară săptămânal. Pentru prânz pensiune completă în formă de bufet.

Atunci când rezervați All Inclusive Plus "Premium Plan", veți primi următoarele servicii:

  • Mic dejun tip bufet sau room service 7.30 am - 10.00 am
  • Masa de prânz bufet 12.30 - 14.00
  • Cina în stil bufet, Beach-BBQ sau Maldivian Night 20.00 -22.00 ceas
  • Gustări 10.30 - 11.30 și 16.00 - 17.00 (3 tipuri diferite de sandwich-uri și cookie-uri)
  • Băuturi alcoolice și nealcoolice locale non-stop


  • Echipament de snorkeling nelimitat (mască, snorkel și încălțăminte) pe cauțiune
  • 1 călătorie cu snorkeling pe sejur
  • 1 călătorie de pescuit pe sejur pe noapte
  • Utilizarea nelimitată a catamaranului și windsurfing-ului


Observații Maldive:

bagaje:

Vă rugăm să rețineți că pentru transferul cu hidroavion, indemnizația de bagaj liber este limitată la max. 20 kg pe persoană. În caz de depășire, comisioanele suplimentare trebuie plătite direct companiei aeriene. Bagajele dvs. vor fi livrate ulterior cu o mașină ulterioară, dacă este necesar.

sugari:

Pentru toți copiii cu vârsta sub doi ani, un impozit pe pat de stat de aproximativ 8 USD pe zi se plătește direct hotelului pe toate insulele Maldive (valabil pentru toate stațiunile).

Mijloace de plată:

Vă rugăm să rețineți că, începând cu 31.12.13, cecurile de călătorie din Maldive nu vor mai fi acceptate.

de transfer:

Vă rugăm să rețineți că, la sosirea în Maldive după ora 16:00, se va face o rezervare pe insula principală a insulei Male sau insula Hulhule, deoarece transferurile către hotelurile din afara Atollului Male (datorită interdicției nocturne) sunt numai între orele 9:00 și 16:00 poate avea loc. Vă rugăm să înțelegeți că numărul limitat de hidroavioane poate duce la timpi de așteptare. În funcție de distanța insulei rezervate, zborul dus-întors în Germania (înainte de ora 9 dimineața) poate necesita și o ședere peste noapte. Potrivit pentru hoteluri de noapte sunt beispiDe exemplu, hotelul Central 3 * (insula principală Male) sau hotelul Hulhule Island 4 * (insula aeroportului Hulhule). Astfel, puteți evita perioadele lungi de așteptare la aeroport și puteți începe vacanța de vis relaxată.

Transferul pe toate insulele este obligatoriu, iar rezervările hoteliere fără transfer nu sunt posibile.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

Bungalou 1441 € (4 Nopți) 1442 € (4 Nopți) 1711 € (4 Nopți)