Oblu Select at Sangeli
Sangeli Island, Maldive - Nord- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

Rail & Fly inclusLumea dvs. de vacanță clevertours.com:
 • Doar 50 minute de transfer cu barca
 • Vile detașate
 • WLAN gratuit (întreaga facilitate)
 • All inclusive plus cu ofertă extinsă
 • Stațiune recent construită


Locul de amplasare: North Atoll Male

Locație:

Pe marginea nord-vestică a Atolului de Nord din Male, insula se află pe reciful exterior, înconjurată de o mare lagună. Timp de transfer de la aeroportul Male, aproximativ 50 de minute cu barca.Echipament:

O adresă promițătoare și nouă, pentru oaspetele cu certitudine, care se găsește într-un mediu modern după un timp scurt de transfer și se poate aștepta la un moment special de experiență de vacanță din primul minut. Arhitectura sofisticată, completată de eleganța contemporană și un design colorat, creează o ambianță obișnuită la un nivel înalt. Finalizarea complexului hotelier este planificată pentru vara anului 2018. Acesta este situat pe insula principală Sangeli și insula mică soră, atât în ​​forma lor triunghiulară foarte asemănătoare și ambele căptușite cu plaja de nisip alb frumoasă. În partea nord-estică, conectată printr-o coridor lung de lemn, aliniat cu 68 de vile de apă, ambele insule formează laguna colorată care se îmbracă în tonurile sale verde, albastru și turcoaz. Diferitele adâncimi își fac jocul de culori atât de unic. Pe insula sora (150 mx 83 m) se află zona de fitness și wellness cu trei săli de tratament spa și cele două restaurante specializate Simply Veg și Just Grill. Pe insula principală (500 m lungime și 295 m lățime), care invită zona de recepție în aer liber cu recepție, adiacentă la Atmosphere Aqua Club cu școala de scufundări și centrul de sporturi nautice.Aici începe debarcaderul la vilele de apă. În partea de nord a insulei se află o punte cu piscină mare cu bar și restaurantul piele Spice. La următoarea plajă lungă se află 14 vile de lux de plajă cu piscină și 7 apartamente familiale de plajă cu piscină. Cele 43 vile de plajă se aliniază de-a lungul frumoasei plaje spre sud. Clubul copiilor este amplasat în vegetația tropicală a centrului insulei.Beach Villas:

Vile detașate (aproximativ 81 mp) cu vedere la mare, situate direct pe plajă. Dotări confortabile și confortabile, cu baie mare în aer liber cu duș și cadă, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, TV prin satelit (val german), seif, minibar (reîncărcare 1x zilnic, fără taxă), telefon direct, ceainic pentru prepararea de ceai și cafea . Terasă cu șezlonguri și acces direct la plajă (VI2).Deluxe Beach Villas cu piscină:

Ca plaja Villas, un pic mai mare și în plus, cu piscină privată (V2L).Water Villas:

aproximativ Vile de 78 mp, construite pe pietre peste lagună. Mobilate confortabil și romantic. Baie cu duș și cadă, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, TV prin satelit (Deutsche Welle), seif, minibar (reîncărcare 1x zilnic, fără taxă), telefon direct, ceainic pentru prepararea de ceai și cafea. Terasă cu șezlonguri și acces direct la lagună (WV2). Opțional disponibil, cu o mică piscină pe partea de apus (WJ2).Honeymoon Suites cu piscină:

Honeymoon Pool Suites sunt situate pe insula mini și sunt, prin urmare, exclusive și romantice, concepute special pentru luna de miere, dar toate celelalte cupluri sunt binevenite. Construite pe pietre peste lagună, aceste unități de vis au un privatPiscină (aproximativ 13 de metri pătrați) cu acces direct la lagună. De pe terasă aveți posibilitatea să vă bucurați de apusul soarelui în intimitate deplină. Apartamentele sunt dotate cu duș și cadă, aer condiționat, ventilator, TV prin satelit, seif, minibar (reîncărcare 1x zilnic, fără taxă), uscător de păr, telefon direct și aparat de cafea / ceai, vedere la mare. Ca un tratament special, toți oaspeții primesc o sticlă de șampanie, o plăcuță de fructe și canapele la sosire. Grăbiți-vă în jurul tuturor restaurantelor pe tot parcursul sejurului. Pentru un sejur minim de 4 nopți, un masaj cuplat în spa "ELENA". (WD2)Beach Family Suites cu piscină:

Perfect pentru vacanțe de familie sau grupuri mici. aproximativ 152 de metri pătrați de vile detașate pe plajă, cu 2 dormitoare separate, zonă de living și 2 băi în aer liber cu duș sau cadă, terasă cu vedere la mare, șezlonguri și acces direct la plajă, precum și piscină privată mică (FUS).Masa: All inclusive plus.
Totul a inclus plus
 • Mic dejun, prânz și cină tip bufet cu gătit live și nopți tematice (în restaurantul Spice sau în restaurantul principal)
 • Alegerea gustarilor locale (4 pm-6pm) la The Sangs
 • 1x cină à la carte în restaurantele Simply Veg sau Just Grill (1x pe ședere de 7 zile)
 • Băuturi răcoritoare nelimitate, ceai, cafea, vin, bere și o selecție de băuturi spirtoase internaționale (9-1 dimineața)
 • Minibar cu băuturi răcoritoare, bere, vin, selecție de gustări (umplere zilnică)


copii:

Copil club cu diverse activități pentru copii și adolescenți. Piscină separată pentru copii.Wellness:

Pentru o taxă: zonă mare de spa Elena cu3 săli de tratament pentru diferite tratamente de frumusețe și wellness.Sport inclus:

Gimnastică bine echipată.Sporturi contra cost:

Swap școală (PADI) cu centru de sporturi de apă, caiace, paddle stand-up.Divertisment inclus:

Muzică regulată de seară cu DJ sau live.Puncte Plus:
 • Echipament de snorkeling pentru toți oaspeții fără taxă
 • 1 excursie pe sejur și oaspete fără taxă


Recomandarea noastră:

Sfaturi pentru scafandri și snorkeleri: Insula este înconjurată de o mare lagună, care are o peșteră subacvatică în centrul său. Spectaculos snorkeling și experiențe de scufundări în apropiere de insula sunt garantate.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Ultra All Inclusive

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1493 € (3 Nopți) 2202 € (7 Nopți)
vilaperformanta speciala 1711 € (4 Nopți)  
vila   2190 € (7 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1542 € (3 Nopți)  
Bungalouperformanta speciala 1760 € (4 Nopți)