Adaaran Club Rannalhi
Rannalhi, Maldive - Sud- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Locație: Club Rannalhi este situat în Atolul Male de Sud și se poate ajunge cu barca cu motor de la aeroport insula Hulhule în aproximativ 45 de minute. Casa și recif exterior este de 10 de metri la 40 de metri și oferă de snorkeling bun.

Facilitati: 450 m și o lățime de 140 m, personalizat unic pentru frumos natura, insula tropicala cu plajele sale cu nisip curat, oferă o atmosferă informală plină de viață pentru toată lumea. Mare laguna, uneori foarte puțin adâncă este doar în zona de sud ideal pentru înot și toate celelalte sporturi nautice. În special, plin de viață populate recif de corali vă invită să exploreze lumi întregi noi. Opțiunile de luat masa includ, restaurantul spațios plan deschis principal, care nu numai impresionat cu specialități maldiviană gustoase, dar, de asemenea, cu preparate din bucătăria internațională griji. Pentru gustul de soi face seri tematice regulate, magazinul de cafea și „Nika“, lounge bar, care deține în gustări între pentru oaspeți. În plus, insula are un butic, un magazin de bijuterie și bijuterii, un serviciu de spălătorie și un centru spa unde vă puteți bucura de la confortul dumneavoastră.

Camere: 130. total de 96 camere standard (parțial renovate) sunt mobilate confortabil și vă urez bun venit cu eleganța sa. Ele constau din două cabane etaje, fiecare împărțit în patru camere. Ei au un ventilator duș / toaletă, uscător de păr, aer condiționat și tavan, seif, frigider, telefon direct, TV prin satelit și terasă sau balcon cu vedere la grădină înfloritoare. Cele 17 Waterbungalows mari găzdui un total de 34 de unități. Doi dintre noii Water Bungalows sunt de nivel dublu și constau din patru, toate celelalte din două unități. Toate bungalourile de apă, de asemenea, sunt dotate cu un aparat de ceai / cafea. Puntea de soare privat oferă un refugiu pentru ore de relaxare. Într-un șezlong ascultând sunetul valurilor și a lăsa mintea să rătăcească sau să utilizeze accesul direct la mare pentru o baie răcoritoare.

ALL INCLUSIVE:
  • bufet complet de bord
  • Toate mesele băuturi răcoritoare, sucuri de fructe (conserve), apă, cafea, ceai, bere și vin casă sunt servite în sticlă
  • băuturi alcoolice locale Unlimited si non-alcoolice (ex. băuturi moi, ceai rece, apa, cafea, ceai, bere) sunt servite 9-24 am, în cafenea
  • Ceai și tort (16: 30-18 pm)
  • Gustările sunt între 10: 30 și a servit 23-24 ore: 30-11

Fit & Activ: fotbal, volei pe plajă și tenis de masă. Taxa suplimentara: snorkelling echipament, windsurfing, canoe, catamaran, pescuit, centru de scufundări PADI, masaje și tratamente spa.

Extra :. În momentul rezervării cu cel puțin 6 nopți primesc 13% pentru o rezervare de cel puțin 12 nopți și 15% pentru o rezervare de cel puțin 18 nopți primesc 17% în perioada 01.05-31.07 ... la proporționată Hotel.

Note: Copii în bungalouri de apă (RJM) nu sunt disponibile.

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 4/30. în perioada 01.05.-31.10. Economisiți 15% la hotel prețul acțiunilor.
Economii Sfat: a se vedea în plus.
Notă: Cote reduse (Standard Promo = P1) în funcție de disponibilitate.
Combinație de transfer: de la / la Male EUR 150, -

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public ist la pachete WORLD TRAVEL avion Meiers de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse în mod gratuit. În MEIER Pachete'S WORLD TRAVEL + avion de zbor (vă rugăm să consultați nota înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 01.04. 2017 31. 10. 2017 (2017 Catalog de vară).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

lt. Programm

Ultra All Inclusive

Cazare 1361 € (4 Nopți) 1421 € (4 Nopți)  
camera dubla 1394 € (4 Nopți) 1454 € (4 Nopți)  
camera dublaTren pana la avionul 1677 € (8 Nopți)   1817 € (8 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1429 € (3 Nopți)   1469 € (3 Nopți)
Bungalou 2493 € (10 Nopți)