Adaaran Prestige Vadoo
Vaadhoo, Maldive - Sud- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

beneficii

Rail & Fly inclusivLocalizare: South Male Atoll

Locație:

Pe recif de nord a South Male Atoll, Vadoo insula este situată (aproximativ 70 x 200 m). Pe partea opusă a canalului Vadoo capitala Male este la vedere. Reciful casa excelenta este cunoscut pentru locuri de sărituri în apă excelente. Faimoasele locuri de scufundări de Vadoo canal sunt foarte aproape. barca cu motor de la aeroport aproximativ 15 minute.Echipament:

Pe această insulă mică stabilește noi standarde desculț pentru standarde de lux - pentru cerințe ridicate cu sentiment Robinson Crusoe. Toate cele 50 de vile cu piscină privată mici sunt în amonte în bungalouri de apă detașate la plajă și construite pe piloni deasupra lagunei. Între vile există diferite platforme entry-level, constă în care accesul direct la laguna. Vegetația luxuriantă pe teren insulă solid este unic integrat în compoziția de grădini tropicale, piscina este integrat cu grație. Endless el pare să se toarnă în laguna turcoaz. În plus, face facilitățile de spa de spa pentru liniște și intimitate - timp stă încă în paradis. Un serviciu de majordom de 24 de ore pe zi asigură că nu dorește să rămână nesatisfăcute. Oricine dorește poate culinare în restaurantul principal sau la japonez a la carte restaurant pot strica sau pe plajă în timpul unei cina romantica la lumina lunii (contra cost). Seara există divertisment muzical subtil în bar.Ocean-Land-Sunrise:

Fiecare vila (aproximativ 91 de metri pătrați) are o piscină privată pe punte terasă mobilată. Baia mare dacăs construit pe jumătate deschis și proiectat ca un simt-salon. Are un jacuzzi, cabină de duș cu efect de ploaie tropicală, uscător de păr, scaune confortabile și TV cu ecran plat. În camerele elegant mobilate, aer condiționat, espresso și mașină de cafea, DVD player, TV cu ecran plat pentru TV prin satelit cu sistem de sonorizare, seif, mini-bar (contra cost), acces internet (gratuit) și linie telefonică directă (WB2).Ocean Villas-Apus de soare:

La fel ca Ocean Villas Sunrise echipat - dar partea Sunset situat (WV2).Masa: All inclusive.

All inclusive.


all inclusive
  • Micul dejun, prânz și cină cu alegerea meniului
  • Cafea, ceai și produse de patiserie la ora 17:00
  • băuturi alcoolice și nealcoolice locale de la 10 la 24 pm
  • 1 sticlă de șampanie și un coș cu fructe la sosire
  • platou cu fructe de zi cu zi, tartine seara și ciocolată
  • Zilnic 2 sticle de apă în camera de
  • Echipament Snorkeling


Wellness:

Taxa suplimentara: aplicații și masaje centru spa.Facilitățile sportive și de:

Scufundări și sporturi nautice.Luna de miere specială:

Darul nostru la nuntă. Luna de miere a primi:

  • 1 sticlă de vin spumant și Schockolade de casă la sosire

O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentat la sosire.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1437 € (3 Nopți) 1585 € (3 Nopți) 1680 € (3 Nopți) 2762 € (7 Nopți)
vila 2592 € (7 Nopți) 2941 € (7 Nopți)   2972 € (7 Nopți)
apartamentTren pana la avionul 1603 € (3 Nopți) 1751 € (3 Nopți) 1846 € (3 Nopți) 1752 € (3 Nopți)