COMO Cocoa Island
Maafushi, Maldive - Sud- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
Cacao Islanda este una dintre cele mai mici statiuni insulare din Maldive înconjurat de plaja cu nisip alb și o lagună frumos. Acesta impresionează prin frumusețea sa naturală și de lux discret - un loc de refugiu pentru cei care caută liniște și spa iubitori.

HOTEL:
Departe de agitația, animația și turismul de masă este mică, paradis insulă privată cacao Islanda, care poartă în continuare numele oficial Makunufushi. eleganță simplă, design modern, acest complex exclusiv pe insula de 350 de metri lungime. Aici acționează un decor minimalist, cu tonuri calde de pământ în stilul de COMO Hotels and Resorts. Cu restaurant, bar, piscina cu punte la soare, șezlonguri și umbrele, piscină acoperită hidroterapie, sală de lectură, Wi-Fi (gratuit) în întreaga stațiune și un butic. Pe latura de vest a insulei se învecinează Canalul Kandooma, unul dintre cele mai bune scufundări în Maldive, pe de cealaltă parte a insulei se extinde la numai 30 de metri de recif casa, oferind snorkelling ideală. Excursii astfel. Ca delfin și de apus croaziere sunt oferite de hotel. Aeroportul Male se află la aproximativ 40 minute de mers cu barca cu motor.

CAMERE:
33 apartamente luxoase și vile aliniate de-a lungul o creasta deasupra apelor limpezi ale Oceanului Indian, 17 dintre ele sunt în stilul caracteristic Maldive „Dhoni“ (barca) construit. Decorul este simplu, în mod deliberat - dar a păstrat foarte nobil: bumbac aerisit, lemn, covoare colorate pământ și perne colorate. Cu baie, duș separat, halat de baie, uscător de păr, televizor, DVD / CD player, telefon, internet wireless (gratuit), aer condiționat, mini-bar, ceai / cafea, seif și terasă acoperită grijuliu cu acces direct la mare. In camera de fructe și îmbuteliat zilnic de apă.

Dhoni Suite (8) aproximativ 75 de metri pătrați: Cucombinată de living / zonă de dormit și o terasă la soare cu acces la laguna.

Dhoni Loft Suite (9) aproximativ 110 de metri pătrați: Sub zona de living confortabil, în partea de sus a galeriei este dormitor și o altă toaletă. Acces direct la laguna de punte soare.

Loft Villa (10) aproximativ 123 mp: Cum Suite mansardă Dhoni, dar spațiu de locuit și terasă generos și duș în aer liber mai spațioasă.

Un dormitor Vila (4) aproximativ 125 de metri pătrați: etaje single cu living separat optic / dormitor, terasă și duș în aer liber.

KULINARIA:
Restaurantul Ufaa încântă cu delicatese indiene, bucătăria ceylonez și fructe de mare. Pentru oaspeții conștienți de sănătate, stațiunea oferă in-house COMO Shambhala bucătărie. Barul hotelului Faru oferă băuturi, vinuri alese, cocktailuri exotice și sucuri de fructe speciale (10-24 pm).

Masa: Mic dejun tip bufet în Ufaa inclus. Demi-pensiune suplimentară meniu cu 3 feluri de mâncare în Ufaa, cu pensiune completă rezervat, de asemenea, masa de prânz ca un meniu cu 3 feluri de mâncare în Ufaa incluse.

SPA & WELLNESS:
COMO Shambhala Retreat este paradisul suprem al insulei, care are scopul de a ajuta la tratamente asiatice tradiționale și Ayurveda echilibrul dintre reînnoire spirituală și fizică. Yoga este o componentă esențială a conceptului COMO Shambhala, plus baie de aburi, piscina hidroterapie, zona de meditație.
Contra cost: Ayurveda, masaje, tratamente de înfrumusețare.

Sport și recreere:
Catamaran (fără acompaniament), windsurfing, caiace, centru de fitness, cursuri de yoga (6 x săptămânal), snorkelling echipamente.
Taxa suplimentara: catamaran, Tauchchule (PADI).

Informații pentru clienți:
TRANSFER IT Notă: Vă rugăm să introduceți numărul zborului, data și ora de sosire, în caz contrar transferul pierde fără nici o compensație. COPIL: (max. 1 pat suplimentar) până la inclusiv 11 ani ca persoana 3 in camera cu 2 adulti gratuit. Suplimente alimentare cu demipensiune (H): 137 EUR per adult / zi, 68 EUR pentru fiecare copil (3 până la 11 ani) / zi. Pensiune completa (V): 199 EUR per adult / zi, 99 EUR pentru fiecare copil (4 până la 11 ani) / zi. Zboruri către Maldive de la pagina 386th

SPECIAL DELUXE:
Early Bird AVANTAJ: 10% reducere pentru rezervările efectuate 60 de zile înainte de sosire și
5% reducere pentru rezervările făcute 30 de zile înainte de sosire. Fiecare valabile pentru o noapte / mic dejun.
DATELE SPAR:
4 = 3,
7 = 5,
14 = 10 pat / mic dejun. Valabil pentru 2 persoane. Pentru nopți gratuite vor fi 6 EUR pe persoană / noapte Taxa Verde se calculează în momentul rezervării.
PENSII SPECIALE JUMĂTATE: Zilnic demipensiune gratuit pentru nopți plătite cu un sejur de minim 4 nopți. Valabil pentru 2 persoane pentru sejururi în perioada 1.5.-30.9.
SPECIAL PENTRU TINE: 50% reducere la prețul de transfer de la un sejur de minim 4 nopți și pentru sejururi în perioada 1.5.-30.9.
HONEYMOON SPECIAL: Luna de miere 1x sticlă de șampanie, coș cu fructe la sosire, 1x 1x cacao Nunta de suveniruri și 1x tratament spa de 60 de minute pe tânăr pentru un sejur de minim 4 nopți. În plus, se poate 1xDLE-lumina cina (fara bauturi) cu 1 x sticla de vin pe cuplu și o clasă de yoga sau privată excursie snorkelling pentru un sejur de minim 7 nopți. Fiecare valabilă timp de 6 luni de la nuntă, vă rugăm să trimiteți certificatul de căsătorie în față în momentul rezervării.
SPECIAL COMBINAȚIE: transferuri gratuite la aeroport și insula pentru rezervările de cel puțin 3 nopți la COMO Maalifushi (vezi pagina 360/361.) Și COMO cacao Islanda (3 nopți per stațiune). Valabil pentru 2 persoane. Nu cu demipensiune specială și numiri de economisire combinate.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

SuiteTren pana la avionul 3035 € (5 Nopți) 3035 € (5 Nopți) 3259 € (5 Nopți)
vilaTren pana la avionul 3600 € (5 Nopți) 3600 € (5 Nopți) 3824 € (5 Nopți)