Naladhu Private Island Maldives
Veliganduhuraa, Maldive - Sud- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere
HOTEL: Naladhu înseamnă ceva de genul „destul de mică insulă“ (aproximativ 160 x 160 m) și este situat într - o laguna turcoaz cu mai multe insule și plaje de nisip frumoase. Fie că chioșc privat un masaj, un grătar pe plajă sau o excursie pe velier - șederii dumneavoastră nu există limite și vă majordom aproape fiecare dorință. Complexul dispune de o piscină de yoga pavilion, centru de fitness și înot. În plus, vă puteți bucura de toate facilitățile oferite de stațiunile Anantara din apropiere, care, împreună cu un trio de Insulele exclusive Naladhu. Anantara Veli este conectat printr-un pod cu Naladhu, Anantara Dhigu ajunge cu o plimbare cu barca scurtă. Reciful Casa se află la aproximativ 300 de metri de plajă. Naladhu se ajunge în aproximativ 30 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Malé.

Sport și agrement: centru de fitness, canotaj, snorkeling, tenis (proiectoare contra cost). Taxa suplimentara: antrenor personal, windsurfing, catamaran, ski nautic, charter iaht, jet ski, mare Bob, Rides Fun, Sky surfing, yoga, surfing, centru de scufundări PADI ( mai multe limbi, de asemenea , germană) , pe insula vecină. Cursuri pentru incepatori si avansati. În plus, Dhonisegeln și pescuit la mare adâncime.

SPA & WELLNESS: Spa Anantara Veli și Sundari Spa în hotel sora oferă numeroase tratamente și terapii. Un masaj cu patru mâini sau o baie de aburi pe bază de plante speciale? Tu decizi unde vă puteți bucura de tratamente - în intimitatea caselor voastre, pe terasa sau pe dvs. să plaja. Contra cost: tratamente, masaje.

. Masa: mic dejun à la carte la The Living Room, in vila , inclusiv un mic dejun tip bufet în hotel sora Când rezervați demi-pensiune este Abendessen și când rezervați prânzul de pensiune completă la toate restaurantele din Naladhu și sora sa inclus.

KULINARIA: Restaurantul principal Camera de zi cu pivnița sa vin rafinat oferă o selecție de preparate asiatice și internaționale. La cerere, personal „House Master“ a organizat mese pe terasa privată, precum și un grătar pe plajă sau cina pe un Dhoni (barca maldiviana). Cele 6 restaurante și baruri din cele două hoteluri surori Anantara Dhigu și Anantara Veli sunt de asemenea disponibile.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2016 la 31/10/2016 (catalog Vara 2016).

Informații: Zboruri spre Maldive de la pagina 364th

Informații pentru clienți: TRANSFER: Transferul de barca cu motor în valoare de 302 EUR per adult, 151 EUR pentru fiecare copil cu vârsta între 2 și 11 ani vor fi rezervate în mod automat de către sistem. COPIL: până la și inclusiv 11 ani ca persoană 3 în Beach House (fara pat suplimentar) sau ca 3, 4 și 5 -a persoană în Naladhu Residence cu 2 completă de plată a 7 EUR Ocean House, și Ocean Pool Villa nu au copii sunt permise. Suplimente alimentare cu demipensiune (H): 167 EUR per adult / zi, 83 EUR pentru fiecare copil cu vârsta între 2 și 11 ani / zi. Pensiune completă (V): 223 EUR per adult / zi, 112 EUR pentru fiecare copil cu vârsta între 2 și 11 ani / zi. OBLIGATORIU PREMIUL FESTIVĂ: Pentru masa festiva (fara bauturi) pe 31.12. EUR 569 pe adult, 285 EUR pentru fiecare copil de 2 până la 11 ani. HONEYMOON speciAL: Vă rugăm să folosiți Susp DXXB (Ocean Pool Villa), DUXB (Ocean House) și DIXB (Beach House).

VALABILITATE: Această descriere serviciu este valabil de la 11/01/2017 la 10/31/2018 (catalog pe tot parcursul anului 2018).CAMERE: Cele 20 de cazare de lux dispun de un design în stil colonial , cu antichități, culori strălucitoare și elemente de stil din Sri Lanka. Comb. Camera de zi și dormitor, pat king-size, baie mare semi-deschis, sep. duș, cadă, uscător de păr, halat de baie, televizor LCD, telefon, playere BOSE CD, iPod, WLAN (gratuit), aparat espresso, mini-bar, seif, aer condiționat , ventilator de tavan, terasa cu piscină infinită (aproximativ 36 de metri pătrați), scaune, zonă de luat masa și pat de zi sau -schaukel. 24 de ore serviciu de majordom. Toate au alocat o plajă cu cea mai mare parte și umbrelelor cu Cabana două paturi pe insulă.

Ocean Casa (13) aproximativ 300 de metri pătrați (aproximativ 180 de metri pătrați): limite direct la mare. În plus, Ocean Pool Villa (1) disponibile. Ca Ocean House, cu toate acestea, disponibilitatea limitată.
Beach House (6) aproximativ 300 de metri pătrați (aproximativ 180 de metri pătrați): De-a lungul plajei , cu vedere la lagună parțial restricționat și acces direct la plajă ..
Naladhu Residence (1) aproximativ 600 de metri pătrați (aproximativ 315 metri pătrați): Limite distribuite direct la mare, cu două dormitoare și băi și o cameră de zi separată pe 2 nivele. Piscina mare (aproximativ 95 de metri pătrați) și vedere la lagună.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

Cazare 2763 € (4 Nopți) 3216 € (4 Nopți) 3369 € (4 Nopți)
casa de vacanta 3088 € (4 Nopți) 3541 € (4 Nopți) 3694 € (4 Nopți)