Ozen by Atmosphere at Maadhoo
Maadhoo, Maldive - Sud- Male Atoll, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

Wi-Fi gratuit (toată planta)

Rail & Fly inclusivJAHN Lumea ta de vacanță TRAVEL:
 • stațiune de lux nou, cu un timp scurt transfer de la Male
 • Primul Unterwasserestaurant în South Male Atoll
 • À la carte Dine-Around în diferite restaurante de specialitate
 • O gamă largă de băuturi gratuite premium
 • Utra detaliate despre programul All inclusive


Localizare: South Male Atoll

Locație:

Pe fondul culorile turcoaz exotice ale atolul Male de Sud se află insula liniștită Maadhoo. Transferul la aeroport durează aproximativ 45 de minute cu barca cu motor de lux.Echipament:

Recent deschis în iulie 2016 statiune stil de viață de lux încântat cu un total de 90 de vile, care au fost construite fie pe plajă sau deasupra apei. Extended la laguna turcoaz sunt 41 de vile Beachfront direct pe plaja cu nisip alb curat. În plus, 49 de vile sunt construite deasupra apei pe picioroange, o experiență incomparabilă, romantic. se bucură de delicii culinare pot fi găsite în restaurantul principal, The Palms cu preparate din bucătăria internațională exotice și seri tematice în restaurante tradițiile IndoCeylon și tradițiile Beijing cu specialități sinhaleze, indiene și maldiviană și barul de la piscină Joie de Vivre cu gustări și pizza. Un punct de atracție absolut este primul restaurant subacvatic din Atolul Malé de Sud este cu pește original (copii sub 15 ani nu sunt permise. În fiecare luni și joi li se permite să utilizeze copii sub 15 ani, restaurant subacvatic pentru masa de prânz cu părinții lor.Pământ-Vile:

decorate în tonuri calde de pământ, la aproximativ 185 de metri pătrați &# 223;, baie spațioasă, care este complet deschis la partea superioară, cu o baie de manual și duș musonic, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, TV prin satelit (val germană), seif, telefon direct, mini-bar (contra cost), cafea / facilități pentru prepararea de cafea, terasa mare cu vedere la mare (VI2).vile Pământ piscină:

La fel ca vilele Pământului echipate, dar cu un număr suplimentar de 20 de metri pătrați, piscină privată, cu vedere uimitoare la lagună, partea apus de soare (VL2).vile Pământ-piscină de familie:

Cu aceleași caracteristici ca și vilele Pământului piscină, vile de familie sunt de aproximativ 285 de metri pătrați și o cameră de zi spațioasă și două dormitoare separate, fiecare cu baie proprie. Piscina privată este de 35 de metri pătrați (FUT).Vile de vânt:

În culori proaspete, întăritor a avut loc și situate pe picioroange peste partea de nord a insulei de apă. Din baia de liber în picioare vă puteți bucura de o priveliște minunată asupra mării până la orizont, de acces direct la terasa spațioasă mare, altfel cunoscut sub numele de vilele Pământului echipate (WV2).vile piscină Vânt:

La fel ca vilele eoliene echipate, dar cu o piscină privată de 20 de metri pătrați pe puntea de soare (WB2).Masa: Ultra All inclusive.
Ultra All inclusive
 • Micul dejun tip bufet și masa de prânz la restaurant, The Palms
 • Cina la restaurant la alegere (palmelor și Tradițiile)
 • Gustări și pizza la barul Joie de Vivre (9-1 pm)
 • băuturi alcoolice și non-alcoolice nelimitate, cum ar fi selecția de șampanie, whisky, beri internaționale și băuturi spirtoase, vinuri și diverse funcții din întreaga lume, cocktail-uri exotice, SAFT proaspetee, milkshake-uri, băuturi răcoritoare, apă și o selecție de ceaiuri și cafele (9-1 ore)
 • 1x pe sejur cina la restaurant subacvatic (minim 4 nopti)
 • Bere, vin, băuturi răcoritoare și gustări de la minibar (2x reaprovizionare de zi cu zi)
 • 1x pe sejur Adventure Tour
 • 1x pe pescuit ședere la apus de soare
 • 1x pe sejur 60 minute de tratament balnear sau 1 scufundare (minim 4 nopti)


copii:

Mini Club. Single cu copil.Wellness:

Taxa suplimentara: Răsfățați-vă la spa Elena de atmosfera (de la 15 ani), răsfățat de către o echipă de profesioniști cu o gamă largă de masaje și tratamente spa.Facilitățile sportive și de:

Semnătura PADI certificate școală de scufundări precum și o gamă largă de sporturi nautice motorizate.Divertisment Inclus:

divertisment de seară zilnic cu muzica si DJ-ii.Luna de miere specială:

Cadoul nostru la nunta: Luna de miere (până la 6 luni de la ceremonia de nunta) a primit:

 • 1 sticlă de vin spumant, fructe și un tort la sosire
 • Fiecare 1x pe sejur decor romantic pat, baie de flori, cupluri de masaj, cină romantică la lumina lumânărilor, cocktail-uri apus de soare pe terasa vilei, apus de croazieră inclusiv 1 sticlă de vin spumant și 1 manichiură / pedichiură la spa

Minim 8 nopți. O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentat la sosire.Puncte Plus:
 • 2x un serviciu de transfer de zi pentru cele mai bune locuri de snorkeling
 • În momentul rezervării vilele Pământului piscină, vile Pământ-piscină de familie și vile piscină eoliene check-in este disponibil direct la vilă. La sosire veți primi o sticlă de vin spumant, o selecție de produse alimentare degetul șicoș cu fructe s, care este reînnoit în fiecare zi. Minibarul este umplut, de asemenea, de zi cu zi, cu o sticlă mare de vinuri albe și roșii, precum și două varietăți de băuturi alcoolice la alegere
 • În momentul rezervării vilele Pământ-piscină de familie, puteți utiliza, de asemenea, chiar și un serviciu de majordom disponibil


Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Ultra All Inclusive

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1974 € (3 Nopți) 2919 € (5 Nopți)
vilaperformanta speciala 2271 € (3 Nopți)  
vila   2751 € (4 Nopți)
Bungalouperformanta speciala 2017 € (3 Nopți)  
BungalouTren pana la avionul 3088 € (4 Nopți)  
Suite de familie   4383 € (4 Nopți)