Adaaran Select Meedhupparu
Meedhupparu, Maldive - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: aproximativ 740 m lungime și lățime 290 m insulă în Raa atolul este de aproximativ 130 km de aeroportul internațional insula Hulhule. Pentru a ajunge la ei este cu hidroavionul, iar timpul de transfer este de aproximativ 40 de minute.

Facilități: În acest paradis insula de vacanță, veți găsi două proprietăți de schi: pe de o parte, Adaaran Select Meedhupparu și în al doilea rând Adaaran Prestige Water Villas (p 154). Dens vegetație insula tropicala, cu plaja sa de nisip alb si laguna off-shore oferă o atmosferă de vacanță informală și relaxată în cazul în care vă puteți relaxa complet. Hotelul dispune de un restaurant elegant mobilate principal și un restaurant à la carte, gril bar, bar la piscina si bar apus de soare. În plus, insula are magazine de suveniruri și un magazin de bijuterii. Pentru dreptul de fel de relaxare, un salon de înfrumusețare și un centru de spa, două jacuzzi în aer liber și o piscină cu o terasă la soare adiacentă oferă. divertisment de seară de zi cu zi. WiFi este de la recepție, liber în baruri și restaurantul principal.

Camere: 214. Vilele plajă (fiecare constând din două unități rezidențiale) sunt răspândite în întreaga insulă. mobilier modern, Villas Beach sunt dotate cu un duș și un duș separat în aer liber, WC, uscator de par, TV, telefon, minibar, seif, aer condiționat, cafea / ceai facilități, ventilator de tavan și o terasă. Vilele Sunset Beach diferă numai prin poziția.

ALL INCLUSIVE:
  • Toate mesele în restaurantul principal. Micul dejun și cina tip bufet, meniu de prânz set
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice naționale, cum ar. B. Wein, whisky, gin, vodca, rom, coniac, bere, băuturi răcoritoare, ceai, cafea, apă, suc de fructe (conserve)
  • Diverse cocktailuri și mocktails
  • Gustări de la 10: 30-11: 30 am la barul principal
  • Cookie-urile și prăjituri de la 16-17 pm la barul principal
  • gustare la miezul nopții 23-0 pm

Fit & activă: tenis, tenis de masă, sală de gimnastică, badminton, darts, volei pe plajă, masa de biliard. Contra cost: centru de sporturi nautice (scufundări, snorkeling, windsurfing, schi nautic, jet ski, canoe, catamaran, banana barca), tenis (floodlit), ayurveda / centru de spa.

:. suplimentare în momentul rezervării cu cel puțin 6 nopți primesc proporțional preț de 13% pentru o rezervare de cel puțin 12 nopți și 15% pentru o rezervare de cel puțin 18 nopți primesc 17% în perioada 01.05-31.07 ...

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 4/30. în perioada 01.05.-31.10. Economisiți 15% la hotel prețul acțiunilor.
Economii Sfat: a se vedea în plus.
Notă: Cote reduse (Beach Villa Promo) în funcție de disponibilitate.
Combinație de transfer: de la / la 351 EUR ori -

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. În MEIER Pachete'S WORLD TRAVEL + avion de zbor (vă rugăm să consultați nota înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 01.04. 2017 31. 10. 2017 (2017 Catalog de vară).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Ultra All Inclusive

All Inclusive

vilaTren pana la avionul 1199 € (3 Nopți) 1479 € (5 Nopți)
vila 1788 € (5 Nopți) 1415 € (4 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1264 € (3 Nopți) 1426 € (5 Nopți)
camera dubla 1466 € (3 Nopți) 1338 € (3 Nopți)
Cazare   1474 € (4 Nopți)
laut KatalogTren pana la avionul  1745 € (6 Nopți)
laut Katalog   1841 € (6 Nopți)