Mercure Maldives Kooddoo Resort
Kooddoo, Maldive - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
INFINITY POOL ... Beach Villas cu baie ... EXTERN

Locație: La insula locală Kooddoo, aproximativ 1500 x 500 m , la marginea de nord - est a Gaafu Atoll în sudul retras Maldive. Transferul se face prin zbor intern (aproximativ 55 min.) La aeroportul insulei.

Facilități: Facilitatea recent deschis a fost conceput cu materiale locale și oferă 68 de vile moderne și elegante. Pentru a Alte facilități includ un hol cu ​​recepție, bibliotecă, Wi-Fi (inclus), 1 restaurant și 2 baruri. piscină infinită cu terasă la soare, șezlonguri și umbrele incluse.

Cazare: vile plaja bine - numit (a1-2A) oferă cafea / ceai facilități, mini - bar, seif, TV prin satelit, internet wireless (inclus), telefon, baie cu cadă în aer liber și duș, uscător de păr, terasă și vedere la mare. Beach Pool Villas (A1-2D) , în plus , cu aer condiționat și piscină privată. Vile de apa (A1-2B) pe picioroange în laguna turcoaz cu aer condiționat și o baie cu cadă și duș, altfel cunoscut ca echipate A2A. De asemenea , numit Sunset Water Villas (A1-2C) în partea de vest sau vile piscină Sunset-apă (A1-2E) disponibile , cu piscină privată.

Mâncare și băutură: mic dejun sau all inclusive. Bufete.

All Inclusive: Toate stil mese bufet, cina bufet tematice variate. În mod alternativ, pentru masa de prânz sau cină, o masă de 2 feluri de mâncare din meniul a la carte Vista Lounge & Bar pot fi selectate. gustări după-amiază la barul de la piscină la 12:00 la 19:00. Băuturi răcoritoare, bere, vin, cocktail-uri și băuturi spirtoase 11:00 până la 23:00. Zilnic reaprovizionat mini-bar.

Sport / Activități: Inclus: badminton sau tenis, sală de gimnastică. GeTaxa de gen: pescuit, biliard, excursii cu barca, săgeți, jet ski, catamaran, caiac, snorkeling, paddling stand-up, centru de scufundări (PADI 5 stele), bărci cu pedale, windsurfing.

Wellness: Pentru o taxă, „Suvadiva“ -Spa & Wellness cu diverse tratamente și masaje.

Familie: Mini Club (4 la 6 ani), club pentru copii (6 la 12 ani). Taxa suplimentara: serviciu de babysitting (la cerere)

Carduri de credit:: Info MasterCard, VISA, categoria Country: 4.5 stele.

Salvarea avantaj: Până la 10% reducere și alte avantaje ale prețurilor la anumite date, vă rugăm să consultați secțiunea de preț.

Pret informații parțiale: <TEXT> <P> <B> Următoarele informații sunt valabile pentru sezonul de iarnă 2017/2018:. </ B> <br/> #Obligatorisch Verde Brut € 7, - pe persoană pe zi <br/> #Flitterwochen -Extra: luna de miere primesc fructe și 1 sticlă de șampanie în cameră, la sosire, precum și o cină fructe de mare la restaurantul Alita <br/> </ P> </ TEXT> (valabil până la 3 luni de la nuntă.).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

All Inclusive

pensiune completa

vilaTren pana la avionul 1494 € (4 Nopți) 1625 € (4 Nopți) 1625 € (4 Nopți) 1687 € (4 Nopți)
vilaperformanta speciala 1838 € (7 Nopți) 2150 € (7 Nopți) 2648 € (7 Nopți) 2276 € (7 Nopți)
vila 1933 € (5 Nopți)   2181 € (5 Nopți)