Safari Island Resort & Spa
Mushimasgali, Maldive - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
Locație: Safari Islanda este situat în Atolul Ari și se poate ajunge în aproximativ 20 de minute cu hidroavionul.

Echipament: Insula de vacanță paradis (210 metri lungime și 80 de metri lățime) este acoperită cu vegetație bogată, înconjurat de o plajă cu nisip alb , gros și este situat într - o superba turcoaz albastru lagună sclipitoare. Insula privată amenajată includ o piscină, un bar, o cafenea, un magazin de suveniruri, situată deasupra zonă de spa mare și un restaurant principal, care răsfață oaspeții cu delicii culinare. Wi-Fi este gratuit în baruri și restaurante. Stațiunea se află sub managementul dovedit de stațiuni și Angaga Thulhagiri. Ca o caracteristică remarcabilă a oaspeților vor fi furnizate de la o săptămână ședere pentru o zi safari cu barca pe site-ul gratuit. Aceasta este o navă de 24 de metri lungime, complet echipate în stil tradițional, împreună cu echipajul barca și majordom personal este vorba de safari privat. Cursul de safari determina: Experiența paradisul insular pentru o zi de apă și pește propriul pește cina (echipament de pescuit este oferit gratuit), ideal pentru o excursie romantica, cu ancorare și la lumina lumânărilor cina pe un banc de nisip retras, sau vizitați o insulă Einheimischen-. În ce zi safari are loc, se face în consultare cu managementul hotelului la fața locului. Pentru sejururi de două săptămâni, puteți utiliza barca timp de două zile, disponibile la cerere, vă puteți petrece noaptea afară. Desigur, toți oaspeții să păstreze camera lor în timpul șederii lor pe navă.

Camere: 78. solitare Beach Bungalows (aproximativ 44 de metri pătrați) sunt mobilate atractiv în onu tipicd au un duș / toaletă, aer condiționat, TV, seif, telefon, frigider, cafea / ceai și o terasă cu scaune. Semi Bungalows de apă (44 m²) sunt la fel ca Beach Bungalows echipate și au acces direct la laguna. Bungalourile de apă (aproximativ 44 mp), au aceleași facilități sunt construite în mare și au acces la terasa spațioasă, pașii de mai sus, cu acces direct la mare. Barca safari romantică are o zonă de dormit, zonă, bucătărie, baie, aer condiționat și un televizor cu DVD player ședinței. Echipament Snorkeling si ustensile pentru pescuit sunt puse la dispoziție în timpul sejurului cu barca.

aprovizionare cu alimente: HP / HP-PLUS / VP / AI. Bufete pentru toate mesele. Pentru HP-Plus toate serviciile All Inclusive, în afară de masa de prânz suplimentar incluse.

ALL INCLUSIVE: (contra cost)
 • bufet complet de bord
 • Băuturi naționale alcoolice și non-alcoolice de sticlă de la 8-24 pm
 • o excursie de snorkeling jumătate de zi

Fit & Activ: volei, tenis de masă, sală de gimnastică.

Pentru o taxă: tratamente spa, pescuit, scufundări.

Luna de miere: Luna de miere a primi o cină pe plajă și au un cocktail.

Extra: În momentul rezervării cel puțin 7 nopți în perioada 01.05.-31 .. 10. Veți obține o reducere de 14% la cota prețul la hotel (masă de bază).

servicii suplimentare care se pot rezerva Opțional:
(Nu sunt incluse)
(Plaja WORLD Req: ZUB Putere: MLE13123 IZ)
Ceremoniile din Maldive:
Într-un aducerea împreună sigiliu cadru pitoresc, pe o plaja cu nisip fin, cu apă turcoaz în fundal, însoțită de sunetul mare - nu se oprește după o Hochzeitsz fantasticăeremonie a? Nunti în Maldive nu sunt recunoscute în Germania, dar ceremonii de nunta sau reînnoirea jurămintelor în paradis sunt posibile. Cheltuiți acest eveniment important în intimitatea de peisaj romantic al Maldive, departe de stresul de zi cu zi. Meiers WORLD TRAVEL ai cunoscut acest vis mult așteptat al unei ceremonii Memoriei simbolic sub palmieri. În funcție de dorințele dumneavoastră, fie ca un cuplu sau cu familia și prietenii, care este în întregime până la tine. În cooperare cu hoteluri selectate din programul nostru, oferim pachete de ceremonie exclusive care fac acest prilej romantic pentru tine de a fi un moment de neuitat. Pachetele includ servicii, cum ar fi o cină romantică la lumina lumânărilor pe plajă, o croazieră apus de soare, muzica Maldivelor in timpul ceremoniei, un tort de nunta, vin spumant sau fotografii ca o amintire a acestei experiențe extraordinare.

Safari Islanda:
Prețul pe pachet în euro:
PX1: 1709

servicii:
 • act simbolic al ceremoniei
 • Ceremonia de pe plajă
 • Decorare la ceremonie
 • acompaniament muzical
 • buchet de mireasa
 • Cina de nunta
 • Fotografii de nunta
 • fotografii de nunta pe CD sau un stick
 • tort de nunta
 • Toast băutură la ceremonie
 • decorarea camerei
 • Sunset Cruise / Starlight Cruise
 • Ceremonia de plantare copac

Bine de știut:
Informații despre nunta:
 • Pentru un proces lin, vă rugăm să ajungeți cu cel puțin 3 zile înainte de nuntă
 • Ceremonia se va desfășura în limba engleză

Ia - Mail:
 • Ia-mail lamwr.indozean@dertouristik.com Subiect: HochzeitMLE
 • Pe de e-mail stocate pentru a prelua informații detaliate pot fi găsite. Toate informațiile au fost corecte la momentul tipăririi. Modificări ale taxelor și condițiile sunt supuse.

Informații pentru clienți (hotel):
Early Booking: Dacă rezervați 90 de zile înainte de sosire între 01.05.-31 10. Salvați 15% sau până la 60 de zile înainte de sosire și de a salva 10% la cota prețul la hotel (mese de bază, nu se aplica si pentru a salva vârful).
Economii Sfat: a se vedea în plus.
Supliment: Pentru pensiune completă (V) 21 EUR, - (copii 6-11 ani 10, - EUR) pentru demipensiune Plus (M) 37 EUR, - (copii 6-11 ani 18 EUR, -) sau pentru all-inclusive ( I) 58 EUR, - (copil 6-11 ani 29 EUR, -) pe persoană, pe noapte.

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. În Pachete MEIER`S WELTREISEN avion + zbor (vă rugăm să consultați Notă înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

pensiune completa

Halbpension Plus

All Inclusive

BungalouTren pana la avionul 1261 € (3 Nopți) 1290 € (3 Nopți) 1311 € (3 Nopți) 1341 € (3 Nopți)
Bungalouperformanta speciala 1315 € (3 Nopți) 1344 € (3 Nopți) 1365 € (3 Nopți) 1395 € (3 Nopți)
Bungalou 1380 € (4 Nopți) 1424 € (4 Nopți) 1455 € (4 Nopți) 1500 € (4 Nopți)