Veligandu Island Resort & Spa
Rasdhoo Atoll, Maldive - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
Locație: Insula Veligandu este situat în Rashdu Atoll. Puteți ajunge la Veligandu, ceea ce înseamnă „mare banc de nisip“ hidroavion în aproximativ 20 de minute de aeroportul internațional insula Hulhule. Insula este un paradis pentru scafandri și snorkelers.

Facilități: ca. 600 m lungime și 150 m lățime, dintr-o vacanță de acasă cadouri. Plin de culoare și vibrant în fiecare sens al cuvântului recif se află în continuare aproximativ 140 de metri, care este site-uri se arunca cu capul aproape neatinse doar un pic mai mult. Frumoasa facilitate oferă condiții perfecte pentru a permite fie o vacanta de neuitat a sejurului. Podeaua din zona de restaurant și bar este complet acoperit cu nisipul fin al insulei, subliniind fler maldiviana reale. Vă puteți răsfăța papilele gustative cu fructe de mare proaspete sau carne de vită de primă clasă de lângă restaurantul principal „Dhonveli“, de asemenea, în mod opțional, în restaurantul à la carte „Madivaru“. În plus, atrage bar „Thundi“, cu o selecție de băuturi și gustări. Mai jos veți găsi o piscină infinită, un magazin de suveniruri, un bijutier, o sală de jocuri (cu biblioteca, TV, biliard, săgeți, fotbal de masă) și un Internet cafe. ocazional
Seara de divertisment. Wi-Fi gratuit.

Camere: Vilele plaja (aproximativ 71 de metri pătrați) sunt decorate cu gust și oferă o baie semi-deschisă cu efect de ploaie / toaletă și un mic jacuzzi, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, mini - bar, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, televizor, DVD player, iPod docking stație, seif, telefon, zonă, terasă și vedere limitată stând la lagună.

Beach Villas Jacuzzi (aproximativ 86 de metri pătrați) sunt aceleași cu un jacuzzi mai mare și vederi frumoase la lagună.
On picioroange direct deasupra mării cristaline Water Villas construit (aproximativ 58 mp) , au aceleasi dotari ca și vilele de plajă jacuzzi, dar fără baie pe jumătate deschisă și să ia un jacuzzi cu o cadă cu hidromasaj în baie.

Water Villas Jacuzzi (aproximativ 86 mp) , au aceleași facilități ca și jacuzzi Beach Villas, cu acces direct la mare.

Fit & Activ: sala de gimnastica, volei pe plaja, fotbal, fotbal de masă, tenis de masă, darts și biliard. Pentru o taxa: scufundări, catamaran, windsurfing, caiac, snorkeling unelte și diverse aplicații în centrul spa deasupra apei.

Luna de miere: Luna de miere și sărbătorind oaspeții au implinit 25 sau 50 -a de nunta primi o sticlă de vin spumant și un platou de fructe la sosire.

Pensiune: Pensiune completa / All Inclusive Plus. Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în stil bufet.

All Inclusive ( contra cost)
  • pensiune completa în restaurantul „Dhonveli“
  • băuturi alcoolice și nealcoolice, cum ar fi apa minerală, băuturi răcoritoare, vin de masă, bere, suc de fructe (conserve), ceai, cafea, whisky, vodca, gin, rom, coniac, tequila (local)
  • cocktail-uri și mocktails
  • diverse băuturi din minibar
  • Ceaiul de după-amiază în „Thundi Bar“
  • o excursie la o insulă locală
  • o croazieră apus de soare pe persoană / sejur
  • 30 minute lecții de windsurfing
  • 30 Minunten lecții de snorkeling
  • Kayaking și windsurfing (inclusiv echipament)


Notă: Copiii sub 12 ani nu sunt permise în Villa apă și jacuzzi Villa de apă.
Hotelul dispune de un sejur de minim 6 nopți.
Vă rugăm să contactați SEchipa ervice, care combina transferul.

Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2018 la 31/10/2018 (catalog de vara 2018).

Extra: Oaspeții au acces gratuit la salonul aeroportului (Wi - Fi, apă și băuturi răcoritoare gratuite), dacă vă așteptați la sosirea în Maldive pe hidroavion dumneavoastră.

Număr camere: 91
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

pensiune completa

vilaTren pana la avionul 1567 € (5 Nopți) 1567 € (5 Nopți)
vilaperformanta speciala 1735 € (4 Nopți) 1735 € (4 Nopți)
vila 2054 € (6 Nopți) 1839 € (6 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1765 € (3 Nopți) 1751 € (3 Nopți)
Bungalouperformanta speciala 1847 € (4 Nopți) 1837 € (4 Nopți)