Astroea Beach
Mahebourg, Mauritius - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
recomandarea AVANTAJ:
ADULȚI
  • lună de miere
  • Fi

Idilice și personale decât la hotel Astrorea Beach nu poate fi. Spune la revedere de zi cu zi, bucurați - vă de lene dulce și experiență tratează reale în restaurantul „Etoile de Mer“.

Localizare: pe coasta de sud - est, pe o fâșie liniștită de plaja cu apa limpede de cristal și un golf de nisip, aeroportul de destinație Mahébourg se află la aproximativ 15 minute distanță (fără zgomot de aeronave).

Hotel: Acest hotel de tip boutique fermecător este înconjurat de plaja cu nisip fin și o lagună turcoaz. Cu serviciul său foarte personal și foarte atent, hotelul este special pentru cupluri și oaspeții care doresc să-și petreacă o vacanță liniștită și individuală este. Vârsta minimă este de 16 ani. Hotelul dispune de restaurant „Etoile de Mer“, care tratează oaspeții în special cu bucătăria tipică creolă, dar, de asemenea, oferă preparate din bucătăria internațională. Seara se poate termina confortabil la bar cu un cocktail răcoritor în timp ce se bucură de vedere la mare. Acces gratuit la internet wireless LAN primesc oaspeții în întregul hotel.

Camere: 16
Standard: aproximativ 30 de metri pătrați (5), modern și de bun gust și camerele sunt decorate foarte luminoase și cu accente skilfully colorate, baie cu duș, toaletă, uscător de păr, TV, mini - bar, seif, acces la internet gratuit la internet wireless, aer condiționat, ceai / cafea facilități și terasă, cu vedere la grădină.
Comfort: aproximativ 35 de metri pătrați (4) ca standard, puțin mai mare, cu scaune confortabile, de pe terasă vă puteți bucura de vederi la mare.
Bungalow: aproximativ 62 de metri pătrați (5) ca Comfort, detașat, cu separatăliving aratem si doua dormitoare.

Masa: mic dejun tip bufet și seara meniu în „Etoile de Mer“ inclus. Cu rezervat „all inclusive“, în plus, meniu de prânz inclus. Servicii suplimentare cu rezervat „all inclusive“, a se vedea tabelul de preț.

Sport: Inclusiv: snorkeling, barca cu zbaturi și caiac. Taxa: masaj, schi nautic, catamaran, scufundări (PADI, CMAS), sticlă barcă de fund și pescuitul la mare adâncime (toate ofertele pot fi folosite (în pagina din apropiere Preskil Beach Resort 104)).

Luna de miere:
Luna de miere Aniversare specială / Nunta: luna de miere și călătorii care sarbatoresc 5 -a aniversare și fiecare în pași de 5 ani după aniversarea căsătoriei, veți obține o reducere de 60% la prețul de catalog pur ( a se vedea tabelul) pentru mireasa. Reducerea se aplică și suprataxe de catering. Nu poate fi combinat cu alte oferte de economii. Hotelul oferă, de asemenea, un cadou, o cină la lumina lumânărilor și un cuplu de masaj de 20 de minute. Vă rugăm să folosiți DUXH de cazare (standard), DAXH (Comfort) sau DXXH (bungalou). sejur de minim 5 nopți. Valabil până la 9 luni de la nunta sau după aniversarea.

Informații pentru clienți:
Notă: vârsta minimă de 16 ani.
Supliment pentru all inclusive: persoană / zi 33 EUR, de la 1.6.-31.7. pe persoană / Tg 31 EUR (PDE Notă: Susp al patrulea punct I, de exemplu , Ruxi). Când „All inclusive“, în plus față de camera: selectat băuturi alcoolice, diferite vinuri și bere și băuturi răcoritoare (fiecare 10-24 pm). băuturi alese din minibar (reumplere / zi). Serviciile sunt disponibile de la sosirea la 15 pm pe Abzi de plecare disponibile.
Transportul: călătoria se poate face numai cu un transfer privat.

Economii:
Salvarea date: 6 = 5, 7 = 5, 10 = 8, 11 = 8, 13 = 10, 14 = 10 sosire 1.5.-31.10.

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

All Inclusive

camera dublaTren pana la avionul 1168 € (5 Nopți) 1333 € (4 Nopți)
camera dubla 1263 € (8 Nopți) 1470 € (7 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1357 € (5 Nopți) 1480 € (4 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 1285 € (6 Nopți) 1423 € (4 Nopți)
Bungalou 1402 € (4 Nopți) 1504 € (4 Nopți)
Deluxe 1450 € (8 Nopți) 1659 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1463 € (8 Nopți) 1672 € (7 Nopți)