Friday Attitude
Trou d'Eau Douce, Mauritius - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
Aranjamentele: Demipensiune, All Inclusive

Locație:

Pe coasta de est a insulei, lângă o lagună turcoaz și plaja hotelului frumos. Micul sat Trou d'Eau Douce este de aproximativ 1 km distanță. Capitala, Port Louis, cu numeroase locuri de divertisment se poate ajunge în aproximativ 45 de minute. O stație de autobuz se află în imediata vecinătate a hotelului.

Echipament:

Mica stațiune, de familie, cu 51 de camere este înconjurat de grădini bine întreținute și oferă o casă principală și o serie de bungalouri. Facilitățile includ un hol cu ​​recepție (WLAN inclus aici), camera de zi, magazin, două baruri și un restaurant care servește creolă și specialități internaționale. vegetatia tropicala încadrează atractiv zona de piscină amenajată, cu o piscină, piscină pentru copii și o terasă la soare. Scaune și umbrele disponibile gratuit. Toate cardurile de credit acceptate.

Categoria Țara: 3 stele

Sport / Divertisment:

Oaspeții sunt hidrobiciclete, caiace, snorkeling, tenis de masă, volei și bocce gratuit. Contra cost: masaj, biliard, biciclete, excursii la Ile aux Cerf. Hotelul sora Ambre: schi nautic, fund de sticlă excursii cu barca. Parasailing, călărie și pescuit la mare adâncime pot fi aranjate cu terțe părți locale. În seara, ocazional, de divertisment.

Camera dubla (DR):

Camerele spațioase și primitoare sunt dotate cu duș / WC, telefon, TV, aer condiționat și un balcon sau terasă cu vedere la piscină și grădină. Camerele single sunt camere duble pentru utilizare unică.

Cameră de familie (FZ, 3-4 persoane):

Cele în bungalouri subcamere de familie aduse oferă un dormitor suplimentar cu o ușă de legătură cu același echipament ca și camerele duble.

Masa:

Demipensiunea oferit include mic dejun tip bufet și masa de prânz, fie à la carte sau stil bufet cina sau alegerea meniului. De 3 ori pe săptămână bufete tematice, 1 ori pe săptămână Galadinner. Rezervat cu all inclusive.

All Inclusive: Masa

  • Mic dejun tip bufet, prânz à la carte, cină tip bufet sau meniu alegere, de 3 ori pe săptămână temă bufete, 1 dată pe săptămână cină de gală
  • gustări după-amiaza
  • băuturi alcoolice și nealcoolice locale 11:00 la 23:00 la barul principal
  • vin de masă pentru prânz și cină


All Inclusive Sport / Divertisment:

  • Hidrobiciclete, caiace, snorkeling, tenis de masă, volei și bocce
  • În seara, ocazional, de divertisment
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

CazareTren pana la avionul 988 € (3 Nopți)
Cazare 996 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 998 € (3 Nopți)
camera dubla 1008 € (3 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 1004 € (3 Nopți)
camere de familie 1385 € (7 Nopți)