Tarisa Resort & Spa
Mont Choisy, Mauritius - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
  • ALL INCLUSIVE
  • wireless INCLUSE
  • FAMILY ROOM


Locație: În Golful Mont Choisy, la aproximativ 3 km plajă lungă de nisip. După Grand Baie cu magazine și restaurante, aproximativ 5 minute, la Port Louis aproximativ 30 de minute. Timp de transfer: Aprox 1 oră.

Caracteristici: 75 camere, restaurant tip bufet cu preparate din bucătăria națională și internațională, indian restaurant à la carte, lobby, Wi - Fi în întregul hotel (inclus), piscina bar cu o cadă cu hidromasaj și piscină / snack bar .. scaune de plajă și umbrele la piscină și plajă sunt incluse.

Cazare: Superior (A1-3A): Aprox 35 mp, gresie,, în condiții de siguranță fără fir (inclus), mini-frigider, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, uscător de păr,
Cafea / facilități pentru prepararea de ceai, baie cu duș, WC, balcon sau terasă. Cameră de familie spațioasă (A2-4B): Aprox 45 mp, 2 dormitoare cu o ușă de legătură, baie cu cadă și duș integrat, balcon sau terasă. cameră economică (A2-3S), disponibilitatea limitată, altfel cunoscut sub numele de A2A.

De luat masa: demipensiune sau all inclusive.

Divertisment: Divertisment de seară cu DJ, despre 2-3x / săptămână Nightclub, muzică sau karaoke, spectacole ocazionale.

Sport / Activități: volei pe plajă, tenis de masă, tenis, mini - golf, petanque, sală de gimnastică, windsurfing, hidrobiciclete, caiac, barca de sticlă cu fund, barca cu laser, snorkeling: Inclus. Pentru o taxa: scufundări, schi nautic (oferite la nivel local). Centru de echitatie in zona.

Wellness: baie de aburi, saună: Inclusive. Taxa suplimentara: masaje.

Familie: babysitting (contra cost), piscină separată pentru copii, club pentru copii (4-11 ani).

Info: carduri de credit: MasterCard, VISA; Categoria Țara: 3 SteRNE.

Salvarea avantaj: Până la 15% reducere pasăre Super-timpurie, zile libere, de exemplu , 14 = 13 și 7 = 6 la anumite date vă rugăm să consultați prețul parte.

All Inclusive: bufet. La meniul de prânz. Selectat băuturi alcoolice și nealcoolice locale 10:00 la 23:00 (bere, băuturi spirtoase, vinuri alese). ceai după-amiază, cafea, clatite la 17:00 16.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

All Inclusive

camera dubla 1004 € (3 Nopți) 1058 € (3 Nopți) 1119 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul  1496 € (5 Nopți) 1585 € (5 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul  1031 € (3 Nopți) 1079 € (3 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul  1042 € (3 Nopți) 1090 € (3 Nopți)