The Bay
La Preneuse, Mauritius - mai multe oferte, Oceanul Indian
Descriere
Masa: mic dejun, demipensiune

Locație:

Situat chiar pe plaja de nisip alb din La Preneuse, pe coasta de vest a Mauritius. Centrul orașului Black River, cu numeroasele sale magazine, baruri și restaurante, se află la aproximativ 10 minute. Transferul la aeroport durează circa o oră.

Echipament:

Acest hotel fermecător, la numai 16 de camere de numărare are un hol cu ​​o recepție, acces internet wireless, un bar și restaurant „Les Sirandanes“ cu bucătărie excelentă și terasă cu vederi superbe la mare. Afară veți găsi piscina cu apă dulce cu terasă, șezlonguri și umbrele incluse. Toate cardurile de credit acceptate.

Categoria Țara: 3 stele

Sport / Divertisment:

Taxa suplimentara: snorkelling echipament, tenis, suc de fructe și tir cu arcul. Masaje la cerere. Centru de echitatie, kite surfing, windsurfing, scufundări, schi nautic, caiace, excursii quad etc de la furnizorii locali. În imediata vecinătate veți găsi, de asemenea, trei terenuri de golf cu 18 găuri. 1 x wöchtenlich seara de divertisment cu muzică live.

Camera dubla (DR):

camere cu duș / WC, uscator de par, telefon, acces internet (gratuit), seif, TV prin satelit, minibar și aer condiționat decorate cu gust.

Cameră superioară (DSM):

Același echipament mai spațioasă și au un balcon sau terasă și vedere la mare.

Suite (P1M):

În mod similar echipate și mai spațioasă, cu un balcon sau terasă și vedere la mare.

Masa:

Mic dejun englezesc. Când rezervați demi-pensiune meniu cina suplimentar sau à la carte (unele feluri de mâncare contra cost). searaeste rugat să se îmbrace adecvat.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Demi-pensiune

SuperiorTren pana la avionul 1344 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 2002 € (11 Nopți)