Beachcomber Anse Soleil
Insel Mahé, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Categorie: 2 stele

Locație:
Situat chiar pe plajă. La aproximativ 3 km se va ajunge la un sat cu magazine. Aeroportul destinație Mahe se află la aproximativ 20 km.

adresa:
Sunset Coast
Mahe Islanda
seychelles
Tel:. +248361461
Fax: +248361460

Echipament:
Mica stațiune romantică situat direct pe plaja fină de Anse Soleil are 10 unități de cazare și are o atmosferă de familie foarte. Restaurantul deschis oferă preparate creole precum și fructe de mare.

cazare:
Double standard
Camerele standard sunt dotate cu duș / WC, mini-bar, seif, aer condiționat (contra cost), ventilator de tavan și o verandă privată cu vedere la mare. Opțional, disponibil sub formă de camere single.
dublă superioară
Camera superioară este de asemenea echipat cu un bideu, uscător de păr, cafea și facilități pentru prepararea de ceai, televizor și aer condiționat Split. Opțional, disponibil sub formă de camere single.
dublă Premium
Aceste camere duble au același echipament ca și camerele superioare au, de asemenea, un DVD player și scaune și o masă pe verandă privată.

Masa:
mic dejun
Puteți la micul dejun tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.
pensiune
Micul dejun și cina bufet de obicei.

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt în dvs.conțin costurile de călătorie și trebuie să fie plătit în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

SuperiorTren pana la avionul 978 € (4 Nopți) 1104 € (4 Nopți)