Berjaya Praslin Resort
Anse Volbert, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: Hotelul este situat pe Cote d'Or pe Insula Praslin. Aeroportul din Praslin se află la aproximativ 12 km distanță, iar stația de conectare cu barca de Praslin în Baie Sf. Ana aproximativ 7 km.

Facilități: Hotelul dispune de un total de 79 de camere. Facilitățile hotelului includ un hol cu ​​recepție, WLAN / colț internet (contra cost), birou de schimb valutar, restaurant și pizzerie pe plajă. În grădinile bine întreținute ale hotelului oferă o piscină cu terasă și piscină / snack-bar. Paturi, saltele, umbrele și prosoape de plajă sunt disponibile la piscina gratuit.

Cazare: Camerele standard sunt funcționale și au o baie sau duș / toaletă, uscător de păr, aer condiționat, telefon, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, mini-bar (contra cost) și un seif. Cele mai spațioase camere de lux au același echipament are, de asemenea, un balcon sau terasă.

Masa: mic dejun sau demipensiune este posibil.

Sport / Divertisment: Gratuit: tenis, volei și sporturi acvatice nemotorizate. Pentru o taxă: biliard și sporturi nautice motorizate.

Notă pentru pachete (avion + hotel): Vă rugăm să rețineți că informațiile noastre despre regulamentele de bagaje și bilete de avion de catering cerințele de avion și de intrare rezervate, Zielgebiets- și informații speciale face parte din contractul de călătorie. Puteți găsi aceste informații pe Internet la adresa: zbor LMX și informații de destinație (http://www.lmx.info).

Notă cu privire la misiuni în cameră: Vă rugăm să rețineți că pentru o rezervare pentru o camera dubla cu mai multe paturi de zona de lucru a Räumlichkeiten redus. Prin urmare, vă recomandăm, atunci când sunt disponibile, compus în mod direct pentru a rezerva o cameră de familie de la o cameră sau mai multe camere, în funcție de disponibilitatea și cererea fiecărui hotel.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dubla 1388 € (7 Nopți) 1583 € (7 Nopți) 1738 € (7 Nopți)
Deluxe 1453 € (7 Nopți) 1648 € (7 Nopți) 1803 € (7 Nopți)