DoubleTree Resort & Spa by Hilton Hotel Seychelles - Allamanda
Anse Forbans, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

beneficii

Rail & Fly inclusivLocație: Insula Mahe / Anse Forbans

Categoria Țara:

4 stele.Locație:

Situat pe frumoasa plaja din Anse Forbans.Transport:

unitate de aproximativ 20 de minute cu mașina de aeroportul Mahé.Echipament:

Într-o atmosferă prietenoasă, acest hotel idilic cu 30 camere, care preluate de grupul hotelier Hilton a prezentat. În holul cu recepție de acces la internet wireless precum și în camere este oferit gratuit. Un magazin de suveniruri și servicii de concierge sunt, de asemenea, printre facilitățile hotelului. De pe terasa restaurantului destul de „Les Palms,“ Ocean View bar și o piscină infinită pe plaja aveți o vedere frumoasă la mare. O sărbătoare pentru ochi este integrat în Grantitfelsformationen „Duniye Spa“ cu trei camere de tratament. masaje relaxante și tratamente pot avea grijă de bunăstarea.Cameră King Oveanview:

Frumos mobilate, cu cabină de duș, halat de baie, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, telefon, TV cu ecran plat LCD, DVD player, iPod docking station, frigider mic (taxa minibar), facilități de cafea / ceai, fier / masă de călcat, seif și balcon mare cu vedere la mare (tahometru). cameră Honeymoon (DMR).Masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completă.

Micul dejun, demipensiune sau pensiune completa.Wellness:

Contra cost: masaje și tratamente în „Duniye Spa“.Sport a inclus:

Caiace, snorkeling unelte și sală de gimnastică.facilități de sporturi nautice de la furnizorii locali pe plajă.Divertisment Inclus:

Seara de divertisment și activități sunt organizate în mod regulat.Luna de miere specială:

Cadoul nostru la nunta: anumite date și este un anumit tip de cameră (DMR) pentru luna de miere (până la 6 luni de la nunta) si cupluri sarbatoresc o aniversare (de la al treilea an, până la 1 lună de la data nuntii) rezervat, la un preț preferențial . Veți primi, de asemenea, în momentul rezervării camerei luna de miere:

  • 2 pahare de șampanie
  • Pareo pentru mireasa
  • T-shirt pentru mire

Sejur minim 4 nopți. O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentat la sosirea la hotel.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

DeluxeTren pana la avionul 1094 € (4 Nopți) 1286 € (4 Nopți) 1370 € (4 Nopți)
Deluxe 1311 € (4 Nopți) 1515 € (4 Nopți) 1605 € (4 Nopți)
Cazare 1208 € (4 Nopți) 1400 € (4 Nopți) 1484 € (4 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1575 € (8 Nopți) 1997 € (8 Nopți) 2187 € (8 Nopți)
camera dubla 2407 € (10 Nopți) 3163 € (10 Nopți) 3502 € (10 Nopți)