Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa
Silhouette Island, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

beneficiu pe termen lung

gratuit Wi-Fi (vile)

Rail & Fly inclusivLocalizare: Silhouette

Categoria Țara:

5 stele.Locație:

Cea de a treia insula ca marime din Seychelles este una din insula principală din Insula Mahe Insula off-shore cu plaje de nisip, vegetație tropicală și formațiuni de rocă de granit.Transport:

Timpul de transfer de la / la Mahé este de aproximativ 1 oră (unitate de aproximativ 20 de minute de la Mahé cheu și apoi aproximativ încă 40 de minute cu barca).Echipament:

Între peisajul natural luxuriant, plaja de nisip de vis strălucitor și formațiunile de roci bizare, cele 111 vile spațioase sunt repartizate armonios pe baza stațiunile de lux din grupul hotelier Hilton. Oaspeții cu așteptări foarte mari de produse alimentare și băuturi sunt preparate delicioase în diverse restaurante și baruri, era italian în restaurantul Grann Kaz, găzduit într-un conac construit în secolul al 18-lea (creola), sau restaurant fin-mese Portobello ( ) cu cramă proprie. În plus, restaurantul asiatic Sakura teppanyaki și pavilionul cu bucătărie japoneză sunt disponibile. Restaurantul principal nopți Café Dauban diferite tematice sunt celebrate, iar în pizzeria Lo Brizan și în cocktail bar și snack-servește mese ușoare. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt oferite în mod gratuit la zona de piscină spațioasă cu jacuzzi. Merită vizitat este premiat Silhouette spa amplasat în vegetație tropicală și roci de granit pitoresc. închiriere DVD, diverse magazine și un serviciu de spălătorie este de asemenea disponibil.Garden Villas:

etwa 88 mp, mobilat luxos, cu baie, duș, cabină de duș în aer liber suplimentar, halat de baie, aer condiționat, TV prin satelit cu ecran plat. DVD / CD player, telefon, mini-bar cu facilități de încărcare, cafea / ceai, seif, o cameră de zi / dormitor combinat, terasa cu gradina (VL2 / VL1). cameră pentru luna de miere (VDR).Beachfront Villas:

Echipat ca vilele de grădină, dar mai spațioasă, cu aproximativ 101 de metri pătrați. Direct pe plajă, cu vederi superbe la mare, parțial limitată de vegetația (VM2 / VM1). Cameră luna de miere (VMR).Masa: mic dejun, demipensiune.

Mic dejun în restaurantul bufet Café Dauban, demipensiune poate avea cina la un restaurant la alegere (cu excepția teppanyaki Pavilion) să fie luate (Dine-în jurul valorii de principiu). Este oferit posibilitatea de a alege diferite meniuri. Taxa suplimentară poate fi, de asemenea, comandate à la carte.copii:

piscină separată pentru copii în piscina principală.Wellness:

Taxa suplimentara: cursuri de yoga. Masaje, tratamente și tratamente de înfrumusețare la silueta spa.Sport a inclus:

Tenis, tenis de masă, volei, închiriere biciclete, bazin, sală de gimnastică. De mai multe ori săptămânal ghidat plimbări și program de activități (saisonabhänging, lt. Hotelul afișier).Facilitățile sportive și de:

Diving (PADI 5 stele), pescuit pe mare adâncime, excursii cu barca, caiace, snorkeling.Divertisment Inclus:

În lumina de seară, ocazional muzică live.Luna de miere specială:

Cadoul nostru la nuntă: la anumite date, anumite tipuri de camere (VDR, VMR) pentru honeymooners (până la 6 luni de la nunta) si cupluri sarbatoresc o aniversare (anual, din al treilea an,până la 1 lună înainte sau după data nuntii), poate fi rezervat pentru un preț special. Veți primi, de asemenea, în momentul rezervării camerei luna de miere:

  • 2 pahare de șampanie la sosire
  • 1x masaj de 60 de minute

Sejur minim 4 nopți. O copie a certificatului de căsătorie trebuie să fie prezentat la hotel, la sosire.Sfaturi și note:

Pe insula, care a fost declarat în 2010, un parc național, un proiect de reproducție broasca testoasa va avea loc. Conversația Societatea Islanda (ICS), Development Company Islanda (IDC) și protecția Trust Organizației Natura Seychelles (NPTS) oferă informații interesante.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

vilaTren pana la avionul 1423 € (4 Nopți) 1680 € (4 Nopți) 1768 € (4 Nopți)
vila 1841 € (7 Nopți) 2280 € (7 Nopți) 2366 € (7 Nopți)
vilaperformanta speciala 1882 € (5 Nopți) 2248 € (5 Nopți) 2392 € (5 Nopți)
Bungalou 3089 € (7 Nopți) 3411 € (7 Nopți) 3411 € (7 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 3352 € (7 Nopți) 3739 € (7 Nopți) 3739 € (7 Nopți)