Indian Ocean Lodge
Grand' Anse, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere

avantaj pentru rezervare timpurie

beneficii

gratuit Wi-Fi (lobby, piscina, restaurant)

Rail & Fly inclusivLocație: Praslin / Grand Anse

Categoria Țara:

4 stele.Locație:

Direct pe plaja de nisip fin din faimoasa Grand Anse. Micul sat Grand Anse, este doar o plimbare de 5 minute.Transport:

Transfer la aeroport Praslin aproximativ 10 minute.Echipament:

8 Vile clădiri cu 4 unități dintr-un total de 32 de camere, care sunt toate orientate spre partea mării. În clădirea principală era împodobită cu acoperiș din stuf include o zona de lobby și restaurant cu preparate locale și internaționale. Aproape de plajă, în fundal luxuriante grădini tropicale, cu palmieri de nucă de cocos și copaci Takamaka, sunt piscina, terasa la soare cu șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă (toate gratuit) și o piscină separată pentru copii. În zona și snack bar-restaurant standuri pentru „foamea mică“ este disponibil. Aici vă puteți bucura de un cocktail de exemplu, punctele de vedere minunate ale mării și lăsați totul stea.camere:

Aproximativ 45 de metri pătrați, frumos mobilate, cu cabină de duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator de tavan, telefon, TV prin satelit cu ecran plat, acces la internet wireless ((contra cost), frigider și cafea / ceai facilități, scaune confortabile, un balcon sau terasă cu vedere spre mare DZ ) camera .Honeymoon (DZR). cameră pentru luna de miere (DZR).Masa: mic dejun, demipensiune.

De demipensiune suplimentară cu o alegere, parțial ca un bufet.Sport a inclus:

Schnorcheln.Luna de miere specială:

La anumite date o anumită cameră este (DZR) pentru luna de miere (până la 9 luni de la ceremonia de nunta) disponibile pentru rezervare un preț preferențial. Vei primi, de asemenea, în momentul rezervării, cu mic dejun: 1x cocktail și mic cadou - o cină romantică când rezervați demi-pensiune ,. Sejur minim 3 nopți. trebuie să fie prezentat o copie a certificatului de căsătorie.Sfaturi și note:

Hotel confortabil într-o locație ideală pentru o vacanță relaxantă. Vă rugăm să rețineți că în funcție de sosire sau ora de plecare a zborului de cursă lungă pe o noapte Mahe pot fi necesare pentru taxi. Această proprietate a aplica politici diferite de anulare.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane și Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 1212 € (4 Nopți) 1344 € (4 Nopți)
camera dubla 1391 € (6 Nopți) 1662 € (6 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1642 € (5 Nopți) 1853 € (5 Nopți)