Islander's
Insel Praslin, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: Acest hotel fermecător, administrat de o familie se află chiar pe plaja Anse Kerlan. Magazine pot fi găsite în apropiere. Dacă doriți să explorați insula pe cont propriu, stația de autobuz este la doar 2 minute de cazare.

Facilități: Înconjurat de o grădină de 4.000 m², acest complex mic este o oaza de calm. Cele opt camere și apartamente repartizate pe 4 bungalow-uri duble. Restaurantul de pe plajă servește preparate din bucătăria creolă și fructe de mare. Un bar și lounge, în cazul în care hotelul oferă televizoare și Wi-Fi (inclus) sunt de asemenea disponibile. sunt incluse Șezlongurile de pe plajă.

Double Standard (DBL): Toate camerele (50 de metri pătrați) , cu un lounge combinat / dormitor, bucătărie, duș / toaletă, uscător de păr, seif, ventilator de tavan, aer condiționat (contra cost) și o terasă.

Superior (DS) și un pic situat în apropiere de aceleași caracteristici spațioase (aproximativ 61 de metri pătrați) , mai aproape de plajă.

Apartament cu 2 dormitoare (A2): Identic echipate suplimentar cu dormitoare suplimentare, baie cu cadă, bucătărie complet utilată, zonă mare de living / sufragerie si terasa.

2 dormitoare Vilă (I2): Vila (140 metri pătrați) are același echipament ca și apartamentele sunt spațioase și confortabile, dar nu oferă baie.

Masa: self-catering sau mic dejun continental.

Notă: Supliment pentru aer condiționat de aproximativ 8 € pe camera / zi, de plătit la nivel local. Restaurantul este închis din 20.12.116-03.01.17. În acest timp, nu alimente este disponibil.

Star Rating: 2.5 stele

Notă pentru Ferry Transfer

Vă rugăm să rețineți că prima sau ultima noapte trebuie să fie cheltuite pe Mahe în sosiri internaționale după ora 14:00 sau cu plecare înainte de 12:00 și un sejur rezervat la Praslin si La Digue. Costurile suplimentare pentru transferul de teren la Mahe percepute.
Ca alternativă, vă recomandăm zborul intern (Mahé-Praslin și-Praslin Mahé), care este rezervată pentru o taxă suplimentară. Vă rugăm să verificați orice alternative cu centrul nostru de service. Sub rezerva de a schimba.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

SuperiorTren pana la avionul 1202 € (5 Nopți) 1275 € (5 Nopți)