La Digue Self Catering
La Passe, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Locație: Liniștita Complexul de apartamente este Idilic situat în mijlocul unei grădini tropicale, umbrită de palmieri. Cea mai apropiată plajă de nisip este la numai câțiva metri. Debarcader, magazine de suveniruri, un supermarket și un restaurant fructe de mare sunt doar câteva minute.

Facilitati: Facilitățile includ un restaurant „Pizzeria“, Wi - Fi în toate zonele publice (contra cost), serviciu de spălătorie (contra cost).

Camere: 6 apartamente (aproximativ 55 mp) , repartizate în mai multe clădiri cu două etaje și sunt echipate cu duș, toaletă, uscător de păr, fier / masă de călcat, aer condiționat, ventilator, telefon, TV prin cablu, DVD player, seif, bucătărie un cuptor cu microunde, frigider, cafea / ceai facilități și un balcon cu vedere la grădină.

Masa: B / BB / HP. Mic dejun continental sau demipensiune poate fi rezervat pentru un cost suplimentar.

Fit & Activ: Pentru o taxă: închiriere de biciclete, excursii de snorkelling (furnizorii locali).

Informații pentru clienți:
(Child 3-15 J. EUR 6, - -) pe noapte, demipensiune (H) 30 EUR, - (copil 3-15 J. 16, - EUR) per pentru micul dejun (C) 10 EUR: Câștigător persoană și noapte.
Notă: Vă rugăm să consultați „Transfer“ si „baie / plaja Note“ la pagina două sute întâi

Trenul la planul: Clasa a 2 - călătorie cu trenul și transportul public este la Pachete Meiers WORLD TRAVEL zbor de la / către Germania (plus Salzburg și Basel) incluse gratuit. În Pachete MEIER`S WELTREISEN avion + zbor (vă rugăm să consultați Notă înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 01/05/2017 până la 301/10/2017 (catalog de vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

apartamentTren pana la avionul 1242 € (5 Nopți) 1302 € (5 Nopți) 1382 € (5 Nopți)