La Fontaine Holiday Apartment
Insel Mahé, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: pe coasta de nord în Bel Ombre, pe jos , la numai 5 minute la Beau Vallon, una dintre cele mai faimoase plaje din Mahe. Restaurant, bar și magazine sunt situate la aproximativ 800 de metri distanță. Se află la 15 km de aeroportul de destinație Mahé.

Hotelul: frumos și confortabil facilitatea de self-catering în stil creol, înconjurat de munți și natura tropicale. Există un restaurant mic dejun confortabilă, o piscină și o sală de fitness. WLAN primesc oaspeții pentru o taxă.

Camere: Apartament cu un dormitor: aproximativ 105 de metri pătrați (3) simplu, apartamente luminoase și includ o baie cu cadă și duș, toaletă, uscător de păr, TV, radio, telefon, DVD player, aer condiționat, ventilator de tavan, seif, living / sala de mese, bucatarie complet utilata (aragaz, cuptor, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde), terasă.

Apartament cu două dormitoare: aproximativ 130 de metri pătrați (12) ca apartament cu un dormitor, dormitor suplimentar separat, balcon sau terasă cu vedere la grădină.

Sport: Pentru o taxă: sporturi de apă din zonă, plaja Beau Vallon , inclusiv scufundări, schi nautic și ski jet.

Masa: auto-suficiență.

Informații pentru clienți: copii cu preț fix: Copiii până la 11 ani gratuit.

Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 11/01/2017 la 10/31/2018 (catalog pe tot parcursul anului 2018).

Mai mult inclusive: Zbor + Oaspeții primesc un pachet gratuit de pornire ( de exemplu , cafea, ceai, apă și zahăr) la sosire.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

apartamentTren pana la avionul 1276 € (8 Nopți)