Le Relax Beach Resort
Grand' Anse, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: Hotelul este situat chiar pe Grand Anse pe insula Praslin. Aeroportul din Praslin este la aproximativ 2 km, iar barca de andocare de Praslin în Baie St. Anne aproximativ 10 km.

Facilități: Hotelul dispune de un total de 12 camere. Facilitățile hotelului includ un hol cu ​​recepție, WLAN / colț internet (contra cost), un restaurant și un bar. In exterior, există o piscină cu terasă și piscină / snack-bar. Scaune și umbrele la piscina gratuit.

Cazare: Camerele standard sunt funcționale și dotate cu duș / WC, ventilator de tavan, telefon, internet wireless (gratuit), mini - frigider și seif. Acest lucru poate fi rezervată și pentru uz personal.

Masa: mic dejun sau demipensiune este posibil.

Notă pentru pachete (avion + hotel): Vă rugăm să rețineți că informațiile noastre despre regulamentele de bagaje și bilete de avion de catering cerințele de avion și de intrare rezervate, Zielgebiets- și informații speciale face parte din contractul de călătorie. Puteți găsi aceste informații pe Internet la adresa: zbor LMX și informații de destinație (http://www.lmx.info).

Notă cu privire la misiuni în cameră: Vă rugăm să rețineți că scade cu un grad de ocupare într - o cameră dublă cu mai multe paturi, zona de cazare. Prin urmare, vă recomandăm, atunci când sunt disponibile, compus în mod direct pentru a rezerva o cameră de familie de la o cameră sau mai multe camere, în funcție de disponibilitatea și cererea fiecărui hotel.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dubla 1221 € (4 Nopți) 1349 € (4 Nopți) 1477 € (4 Nopți)
Suite 1343 € (4 Nopți) 1471 € (4 Nopți) 1599 € (4 Nopți)