Ocean Jewels
Insel Praslin, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Localizare: pe coasta de sud a insulei Praslin, direct pe o plajă cu nisip alb. Complexul este situat pe un drum de insulă. O stație de autobuz, mai multe magazine, magazine de suveniruri și restaurante creole sunt foarte aproape. Aeroportul Praslin, aproximativ 1 km.

Hotel: Acest hotel de familie, creolă condiționat, pentru o vacanță relaxantă și individual. Complexul confortabil este înconjurat de o grădină tropicală. Internet wireless LAN pentru o taxă în întreaga instalație.

Camere: 4 vile , fiecare cu 2 unități
Un dormitor Vila: aproximativ 80 de metri pătrați (4), vilele sunt prietenoase și luminoase, baie cu duș și toaletă, TV, aer condiționat, ventilator de tavan, bucătărie complet utilată (frigider, veselă și tacâmuri, farfurii calde), seif, balcon sau terasă. Cabanele sunt curățate zilnic.
Vilă cu două dormitoare: aproximativ 200 de metri pătrați (2) ca un dormitor Villa, cu două dormitoare separate și trei băi și separată de living / zonă de luat masa.

Masa: auto-suficiență. Great locație centrală, în plus mic dejun continental inclus, care este servit în vila.

Informații pentru clienți:
Copii: până la și inclusiv 11 ani persoană 3 în Vila cu un dormitor, cu max. 2 adulți și ca 3, 4, 5 și 6-a persoana in vila cu doua dormitoare, cu max. gratuit 2 adulți.
Supliment pentru micul dejun: per persoană ( de la 12 ani) / zi 13 EUR (PDE Notă: Susp al patrulea punct B, RIXB).
Sejur minim: 3 nopți consecutive.

Economii:
Salvarea date: 6 = 5, 7 = 6, 12 = 10, 14 = 12 șederi 1.5.-31.10. (Nu este valabil pentru mese, suplimentul pentru micul dejun este în plus).

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

casa de vacantaTren pana la avionul 1339 € (7 Nopți) 1417 € (7 Nopți)