The Britannia Hotel Praslin
Insel Praslin, Seychelles, Oceanul Indian
Descriere
Categorie: 3 stele

Locație:
Britannia este situat pe coasta de vest a insulei Praslin, la o scurtă plimbare de plaja Grand Anse. Hotelul oferă transport gratuit la plaja Anse Lazio. (Pot suferi modificari)

adresa:
Britannia
Grand Anse
Praslin, Seychelles
Tel. (248) 4233 215
Fax: (248) 4233 944

Echipament:
Această pensiune confortabilă dispune de 12 camere. Printre Einrichtugen se numără un restaurant cu creolă și preparate din bucătăria internațională și un bar. În afara veți găsi o piscină și o terasă. Facilitățile hotelului sora „Villas de Mer“ pot fi partajate (aproximativ 3 minute, sub rezerva de a schimba).

cazare:
Camerele standard confortabile sunt dotate cu duș / WC, aer condiționat, TV, cafea / ceai, minibar și balcon sau terasă.

Masa:
mic dejun
Puteți la micul dejun tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.
pensiune
Micul dejun și cină de obicei.

Transfer de informații:
Transferul este inclus în serviciile dvs. rezervate și este cu feribotul. Vă rugăm să rețineți că, pentru un zbor de retur în dimineața transferul de feribot nu poate fi asigurată din insulele Praslin si La Digue de SEZ aeroport. Același lucru este valabil pentru un zbor de ieșire cu sosirea în după-amiaza la SEZ aeroport. Suporterilor nu feribot în timp pentru a ajunge la zborul de la / Mahe în timp. În ambele cazuri, o escală taxa de-noapte pe Mahé OR este un zbor intern plătit cu Air Seychelles erforSary. Zborul intern depinde de programul actual de zbor din Seychelles Air. Vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți, care alternativă (un zbor sau peste noapte) pe care doriți.

Pentru toate transferurile de ori se pot schimba. Ele sunt supuse orarelor ale companiei de feribot Cat Cocos.
Deși transferurile de feribot de mai multe ori pe zi, ori mai lung de așteptare pot apărea cu toate acestea.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Există posibilitatea unei Verlängerungsnacht dazuzubuchen cost suplimentar înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

SuperiorTren pana la avionul 1090 € (5 Nopți) 1169 € (5 Nopți)